Keşfet

Dilediğniz Kadar Caulerpa Hediye..

Evet gören bayılıyor benimde hosuma gitmiyor desem yalan olur :) Murat Bey Malesef kargo yapabilme şansım yok ama derseniz ben gödericem kurye alacak o zaman bir torbaya koydururum. Bu arada yanlış anlamayın ayak bileğimde kırık var trafik kazası geciridim malesef sağa sola gidemiyorum alçımdan dolayı. Saygılarımla.

Çok büyük geçmiş olsun.Hocam siz paketleyip yurtiçi kargonun size en yakın şubesini arayın,gelip evden alsınlar,adresime getirsinler.Zaten karşı ödemeli gönderim yapacaksınız buda benim açımdan sorun değil.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Murat Bey, ben de Koray Bey' in bitkilerinden çok istiyorum ama haftaiçi çalıştığım için almaya gidemiyorum. Koray Bey ile telefonda görüştüm, çok sıcakkanlı biri ve yüzyüze tanışıp konuşarak hediyelerini vermeyi tercih ediyor. Siz İzmir' de olduğunuz için bu biraz zor galiba. Ben bir şekilde işyerinden kaçabilirsem haftaiçi birgün gidip alacağım bitkileri kendi akvaryumum için ama yakın zamanda bu biraz zor görünüyor aslında. Eğer gidebilirsem ve Koray Bey sizinkileri de bana vermeyi kabul ederse ben alıp size kargolarım...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Seve seve veririm. Gelirken torba getirmeyi unutmayın buzdolabı poseti var bende sadece :)

Koray Bey sizin akvaryum rüyalarımda inanın, tam istediğim gibi bitkili. Yeni kuracağım akvaryumda mutlaka bu yosunlardan olsun istiyorum. İnşallah haftaiçi bir gün işten kaçıp geleceğim. Belki ben kaçıp gelebilene kadar sizin bacağınız iyileşir bile...:)

Eser bey teşekkürler şimdiden.Hem sizin hemde benim işim aradan çıkmış olur inşallah,Koray hocamda adres bilgilerimde mevcut.Koray hocam tekrar acil şifalar diliyorum.

koray abi culerpalar için çok teşekkürler keşke birazda sohpet edebilseydik hastaniz geldihi icin bu mümkün olmadi koray abiden aldiğim culerpalarla uremelerini beklemeden bir sampa yetecek kadar culerpa aldim güleryüz ve samimiyetin için tekrar tesekkürler

Rica ederim kusuruma bakma hasta olunca yapacak birsey yok her zaman beklerim

Murat bey tesekkur ederim umarim bugun alcim cikacak bakalim . Arkadas gelirse onunla yollarim yosunlari

Siz iyi olunda Koray hocam,iş yollamaya kalsın.

Teşekkür ederim Muray bey bugün arkadaş geldi verdim ona sizede yollayacak. Güncel almak isteyen olursa.

Dün Koray Bey' i ziyaret ettim. Bana Caulerpa' larından verdi sağolsun, çok da sıcak davrandı. Akvaryumu da çok güzel. Murat Bey, bana ÖM ile adres verirseniz yarısını size göndereyim bana verdiklerinin.

Dün Koray Bey' i ziyaret ettim. Bana Caulerpa' larından verdi sağolsun, çok da sıcak davrandı. Akvaryumu da çok güzel. Murat Bey, bana ÖM ile adres verirseniz yarısını size göndereyim bana verdiklerinin.
Rica ederim. Her zaman beklerim. :)

Kargom kazasız belasız elime ulaştı.Caulerpa'lar için Koray hocama,kargo zahmeti içinde Eser hocama teşekkürler.

Hayirli olsun :)

Güncel.. not: sadece hobici arkadaşlara. Sponsor yada akvaryumcu arkdaşlara veremem.

koray bey kaldımı geliyimmi : :rolleyesblue:

Kaldi gelebilirsiniz ama haberleselim mutlaka

Güncel

Güncel kargo malesef yapamam. Teslimat Levent..

Konu görüntüleyen kullanıcılar