Keşfet

Dogal Dekor Sünger

TarıkK

Yeni Üye
Ad Soyad
TARIK KÜÇÜK
Tankımda sürekli üreyen ve büyüyen süngerden isteyenlere hediye edebilirim. 1 cm'lik küçük bir parçadan bir çok dal olarak çoğalmakta.

selam ben izmirdeyim sizin için uygunsa almak isterim

uygun olduğunuz zaman mail atabilirsiniz

teşekkürler

iyi akşamlar dilerim

Tarık bey Küçük bir parça sorun olmazsa bende isterim :)

İlker bana da bir parça alır mısın? Geldiğimde alırım senden.

Hepiniz icin birer dal hazirlarim :) adres bilgilerinizi özelden gönderebilirsiniz yada ortak bir noktada bulusabiliriz ben Torbalıda oturuyorum.

tarık bey şimdiden çok teşekkür ederim.

yanlız büyük bir olasılıkla biliyorsunuzdur zaten ama süngerlerin hiç hava ile temas etmemei gerekiyormuş, paketlerken dahil :) ) çünkü kanalları içinde hava baloncukları kalınca süzme görevini yapamayıp ölüyorlarmış.

izmirê hiç işiniz düşüyor mu , düşerse arada biir yerde buluşabiliriz yoksa ödemeli kargo ile alabiliriz teşekkürler ederim

gökhan içinde bir parça alırsak çok seviniriz

şimdiden teşekkürler

Taık bey merhaba eğer mevcutsa ende alabilirim gaziemirde oturuyorum

Merhaba Kayhan Bey. Evet elimde mevcut. Sakıncası yoksa konuya ve mesajlara pazartesi günü bakabileceğim evimdeki bilgisayarı kaldırdım zaten teknolojinin yeterince kölesi olduğumuz için. Pazartesi işyerimde hepinizle tek tek ilgileneceğim.

Mümkün ise bende almak isterim sakıncası olmassa saygilar

Kargoyla göndermemi ister iseniz adreslerinizi özelden gönderirseniz birer parça gönderim yapabilirim.

Tarık bey gaziemir tarafın işiniz düşerse kipa nın orda buluşabiliriz 

Yakın zamanda Gaziemir Tansaş tarafında işim olacak Kayhan Bey dönüşte Kipa tarafında buluşabiliriz.

Güzel davranisinizdan dolayi tşk ederim

Allah iyi insanlarla karsilastirsin inşallah

İyi düşünceleriniz için teşekkür ederim. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.

Şu an için elimdeki süngerler talep edenlere yetecek kadardır. Tekrar çoğaldığında ilanı yeniden güncelleyeceğim. Anlayışınız için teşekkür ederim. Bol tuzlu günler dilerim. 

Konu görüntüleyen kullanıcılar