Keşfet

Dogal Dekor Sünger

Kargolar bugün gönderilmiştir.

Tşk ederiz umarım kazasiz belasiz ulaşır

Güzel davrasinizdan dolayı teşekkürler

Kargosu hala ulasmayan hobici dost ve abilerim kayginiz olmasin epey saglam ve dayanikli bir canli. Ben ilk geldiginde cok ozensiz davrandim defalarca dallarini koparip attim(hediye etmek aklima gelmeden once) ama yinede tutunup cogalmaya devam etti. Su an tankimda belki 10 farkli yerde kayalara tutunmus parcalari var bir aya kadar cogalmaya baslar yeniden dagitirim.

Şu dakika itibari ile sünger elime ulaşmıştır umarım tutar lar yasatabiliriz tekrar çok çok tşk ederim bu güzel davrasinizdan dolayı sünger bahane dostluklar şahane saygilar

Tarik bey merhaba, eğer hala mevcutsa ucreti karsiliginda rica edebilir miyim?

İzmirdeyim bende alabilirim.

Sent my iPhone using Tapatalk

Elimdeki parçaları göndermiştim bazılarında sorunlar olmuş ama yine üremeye devam ediyor bir kaç hafta içinde daha sağlam bir şekilde yeniden dağıtım yapabilirim.

Birkaç hafta sonra mümkün olursa bende almak isterim Tarık Bey.

istanbuldaki hobicilerden bunları büyütenler olursa mümkünse aynı güzel davranışı yaparlarsa bende almak isterim.

teşekkürler

TARIK BEY BANA DA YOLLADI ÇOK SEVINMISTIM AMA NE YAZIK KI YOLDA SU RAKI GIBI OLMUŞ CANLILAR ÖLMÜŞ BENDE TARIK BEY ÜZÜLMESİN DİYE YAZMADIM AMA YUKARIDA OKUDUĞUM KADARIYLA TARIK BEYE SORUNLAR ILETILMIS SIMDI TEKRAR TSK EDİYORUM TARIK BEYİN BU GÜZEL DAVRANISINDAN DOLAYI

Tarik bey benim süngerden hic ses seda yok :) uzun zamandir bana da gondereceginizi soylemistiniz ancak canimiz sağolsun yinede güzel davranis alan arkadaşlar olmuş sonuçta

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar