Keşfet

Dolandırılmayın

sıkıntı emin olun para değil arkadaşlar para oluncada ödenir kendini akılı zannetmesiydi dersini aldı. ve bu işin komik tarafı ne biliyomusunuz bana kendisi msj atmış abi sana afyonda kim taktı çökelim alalım diyo arkadaş bu kadarda masummuş fıkra gibi bide aabilik yapıyo bana 

Yanlız sizin yaptığınız biraz su altından saman yürütmeye benzemiş. Amacınız baskasının parası gitmesin veya canı yanmasın istiyorsanız bu kısının ismini cismini söylemeniz gerekir. Amac sadece genele taşıyıp bir polimik yaratmaksa bunuda rica ederim yapmayın. Ya ifşa edin yada kendinize saklayın o kişiyi.

Bir Ata sözü derki. DENEMİSİ DENEMEK APTALLIKTIR.Size bugün bunu yapan emin olun kim olduğunu söylemezseniz GENEL'e, yarın oburgun bir baskasına yapacağından emin olabilirsiniz.

eşref bey çok haklısınız ama her kez bence ikinci bir şansı hakeder bu yüzden isim vererek rencide etmek istemiyorum birdaha bu şehirin ismini başkasından duyarsam ifşa edeceğim merak etmeyin meselem onu üzmek değil ona ders vermekti genç bir arkadaş ve bana attığı msjlardan dersini emin olun aldı kimseden korkumuz yok basarız ismini dedim ya genç daha ben ona bir abilik yaptım kıymetini bileceğinede eminim saygılar...

Emin olun anlamıştır :)

By Nebi

Hocam ozman afyon diye baslamayin bizde afyonluyuz sacma sapan bir muhabbete sarmis

ismail bey afyonda bır cok hobıcı arkadasımız mevcut siz hepsını zan altında bırakıyorsunuz.Bu yaptıgınız hos degıl.Bu kısıyı ıfsa etmemenız.afyondakı arkadaslarımızı zan altında bırakmıstır.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri