Keşfet

Domates Anemonu Ve Temizleyiciler

arkadas ankarada bana gonderecekti ama ben wazgectım daha once baska bır arkadas gonderınce

bu arada da benden hıcbır talebı olmadı

para ya da takas gıbı

hatta ıslerım yogundu bayagı bı gecıktım dıye de ozur dıledı

Özgur bey canlılar, daha da onemlisi goserdıgın gayret ıcın teşekkur ederım...

Serkan Beye,

gönderdiği ps den dolayı teşekkür ederim.

gayet güzel çalışıyor.

iyi akşamlar.

özgür

Moderatör tarafında düzenlendi:
Özgür Bey gayet iyi niyetiyle insanlara yardımcı olmaya çalışıyor. Yine kendi ihtiyacı olduğu için benzer bir iyi niyet ile ihtiyacını giderebileceğini belirtmiş ve bunu şart koşmamış. Kendisinden ben de domates anemon alacaktım. Sağolsun yakın bir mevkiye kadar teslim edecekti ama vakitler uymadı, ben işlerimden dolayı ilgilenemedim. Kendisine buradan teşekkür ederim. Kötü niyet aramak yersiz. Hocam akvaryum kurulumunda da kolay gelsin bu arada..

İyi akşamlar,

Saygılar..

Özgür Bey gayet iyi niyetiyle insanlara yardımcı olmaya çalışıyor. Yine kendi ihtiyacı olduğu için benzer bir iyi niyet ile ihtiyacını giderebileceğini belirtmiş ve bunu şart koşmamış. Kendisinden ben de domates anemon alacaktım. Sağolsun yakın bir mevkiye kadar teslim edecekti ama vakitler uymadı, ben işlerimden dolayı ilgilenemedim. Kendisine buradan teşekkür ederim. Kötü niyet aramak yersiz. Hocam akvaryum kurulumunda da kolay gelsin bu arada..

İyi akşamlar,

Saygılar..
sağol, teşekkür ederim.

istediğin zaman öm atabilirsin.

iyi akşamlar.

Serkan Beye,

gönderdiği ps den dolayı teşekkür ederim.

gayet güzel çalışıyor.

iyi akşamlar.

özgür

Özgür bey ;

Güle güle kullan..

Fırat beyinde dediği gibi özellikle iyiniyetli birisi. Özellikle bizim gibi kücük yerlerde yaşıyan ve benim gibi daha resifbölgesi forumlarında yeni , konuları okuyarak tecrübe edinmeye calışan, deniz tecrübesi az olan ve deniz canlısı bulması nerdeyse yaşadğımız yerde imkansız olan birde benim daha forumda 1 mesajım olmasına rağmen ücretsiz olarak dağıttığı salyangozlardan bana da göndermeyi kabul ettiği icin gerçektende daha önemli kıldı kendisini. Olayı asla maddi boyutta yada çıkar icin düşünmeyin yada bu yazıyı ücretsiz salyangozlar icin yazdığımı düşünmeyin. İnternetten sipariş veripte ötekisi gün kargodan teslim aldığında buz gibi suda ölen 2 tane perculayı kendiniz almış gibi düşünün.. Yani olayın ticari bir boyutu bence yok. Kendisi bana salyangozda gönderse anemonda gönderse 2 tarafta mutlu olacak bu değiş tokuştan.

Kendisine çok çok teşekkür ediyorum.. İlgi ve alakasından dolayı..

deniz tuzuna ihtiyacım var.

domates anemonla takas düşünen olursa öm. atabilirler.

iyi akşamlar

özgür

acilse bende 3-4 kılo var abi gelip alabilirsin bugun... ucret mevzu bahıs degıl

serkan arkadaşımızında eline ulaşmış.

demekki şehir dışı gönderimde sorun olmuyor.

kolilememle kolinin ağzının açılması arasında 18 saat süre oldu ve problem çıkmamış.

biraz kargo şirketini ikna etmek zor olmuş ama değmiştir umarım. :)

iyi seyirler.

bu arada herkeste domates anemonu olacak herhalde. :D

Abi sorun yoktu anemonlar hepsi sağlam hepsininde acıldığını gördüm . Salyangozlarda öyle. Ama O strafor kutuları ısı yönünden iyi abi. Yoksa onların hepsi Kütahyanın sabah soğunda buz gibi suda ne olurdu bilmezdim valla.

Eğer forumda isteyen olursa o kutulardan gönderebilirim.. Haftada 1-2 tane tanıdığım ecza deposu var ücretsiz veriyorlar...

Herşey için sağol özgür abi.

Bu arada Kargo şirketleri kesinlikle sıvı tarzı olan paket koli .vs taşımıyolar. Kandırırsanız anlamıyolar saten..

elimdeki temizlikçi salyangozları dağıttım.

birdahaki topladığımda yine ekleme yaparım.

busefer daha çok toplayayım. amma ihtiyaç varmış. :D

sadece birine söz vermiştim o kişiye ayırdığım 3-4 salyangoz kaldı.

iyi günler.

Konu görüntüleyen kullanıcılar