Keşfet

Ecotech Radion Xr30W + Vortech Mp40W+Ati Powercone 250I+...

Cenk Bey, ATI 250i bildiğimiz 1.250TL lik mis gibi ATI PS mi? Derdi, tasası, kırığı, çıkığı var mı acaba? Kaç sene kullandığınızı, garantisini vb. sorabilir miyim? Elektrik gidip gelince veya voltaj dalgalanmalarında çalışmama problemi oluyor mu? Sıfırı 100 ise sizinki kaç temizliktedir? Ciddi alıcıyım. Son fiyatın da daha bir son fiyatı nedir, ürünü öldürmek gibi olmasın ama :)

bencede alacak kişiye hayırlı olsun bu tank..mükemmel fiyat.........

Eser ben dün cenk beyin yanındaydım. Şöyle kabaca bir baktım. cillop gibiydi :)

ama Sanki i değildi gibi . Emin değilim .  

Cenk Bey, ATI 250i bildiğimiz 1.250TL lik mis gibi ATI PS mi? Derdi, tasası, kırığı, çıkığı var mı acaba? Kaç sene kullandığınızı, garantisini vb. sorabilir miyim? Elektrik gidip gelince veya voltaj dalgalanmalarında çalışmama problemi oluyor mu? Sıfırı 100 ise sizinki kaç temizliktedir? Ciddi alıcıyım. Son fiyatın da daha bir son fiyatı nedir, ürünü öldürmek gibi olmasın ama :)
ö.m attım.

Eser ben dün cenk beyin yanındaydım. Şöyle kabaca bir baktım. cillop gibiydi :)

ama Sanki i değildi gibi . Emin değilim .  
Kerem bey teşekkür ederim fakat cihaz yazdığım cihazdır yani ATI Powercone 250i'dir, olmayan birşeyi yazmam zaten almak isteyen gelip görerek alsın diye özellikle de belirttim.

Kerem bey teşekkür ederim fakat cihaz yazdığım cihazdır yani ATI Powercone 250i'dir, olmayan birşeyi yazmam zaten almak isteyen gelip görerek alsın diye özellikle de belirttim.
is modeli de var sanırım onu kastetmiştir

Cenk bey atı 250i olup olmadıgını bilmiyorum dedim. Yanlış anlaşılma olmasın . Çünkü ps i tanımıyorum bu yüzden emin değilim dedim. Açıkcası malzeme aramdigim için ilanınızı dikkatli okumadım . İlanda yazdığınızı okusam sadece cillop gibi derdim :)

Cenk Bey ile fiyatta anlaşamadık ama ATI 250i PS çok güzel bir PS. Çırpıcısı eşsiz ve cihazın hava emişi vb. full dijital kontrollü, gerçekten şık bir PS. Bana kısmet olmadı, umarım değerini bilecek birine gider, herkese tavsiye ederim. Akvaryum da bedavaymış Cenk Bey, keşke eşimden izin olsa 150cm ye...

GÜNCEL LİSTE

Tank & Ekipmanlar;

1. 150x70x55h ölçülerinde iki camı kristal olan Yener Yılmaz yapımı yandan taşırmalı , beyaz mobilyalı tank+sump+mobilya : 400 TL

4. ATI Powercone 250i Protein Skimmer : 750 TL

5. New jet 6000 kafa motoru: 250 TL

9. Rowa Carbon 1000 gr:  ( 3/4 ü dolu) : 20 TL

23. Hydor Koralia Nano : 25 TL

24. Atman AT-103 kafa motoru :10 TL

25. Resun AF-2009D dijital otomatik yemleme cihazı : 40 TL

26. 2x Bubble Magus Filter Bag Holder + 5 tane filterbag : 20 TL

27. Mag Float Long + Easy Blade(yedek jiletleriyle) : 30 TL

28.Eheim Jaeger 300w Isıtıcı : 35 TL

Yemler;

10. Cyclop Eeeze Toz yem (yarısı dolu) + Pul yem (1/4 dolu) : 20 TL

11.Ocean Nutrition Formula One Flakes : 10 TL(yarıdan fazlası dolu)

12.Ocean Nutrition Formula Two Flakes :10 TL (yarıdan fazlası dolu)

20. Sera FD Krill 15 gr. : 5 TL (yarısı dolu)

21.New Life Spectrum Optimum Salt H20 Flakes 45 g : 10 TL ( 3/4 dolu)

Moderatör tarafında düzenlendi:
PS' niz dün gece rüyama girdi Cenk Bey :-( Aylardır temiz 2. el denk getirmeyi beklediğim rüya PSm benim... Size bugün olumlu ya da olumlu haber verecektim hatırlarsanız; dün bana çok güzel konuştunuz, her tür güzelliği yaptınız, tekrar sağolun. Size dün anlattığım gibi, PS benim alışverişim olmayan bir akvaryumcudan alınmış olduğundan benim için garantisi geçerli değil. Bu yüzden, çok üzülerek bana kısmet olmayacak diye karar verdim. Eminim değerini bilecek birine en kısa zamanda satılır, bu fiyata bu PS bedava çünkü. Sizi 1 gün beklettiğim için lütfen kusura bakmayın.

İyi satışlar ve selamlar 

PS' niz dün gece rüyama girdi Cenk Bey :-( Aylardır temiz 2. el denk getirmeyi beklediğim rüya PSm benim... Size bugün olumlu ya da olumlu haber verecektim hatırlarsanız; dün bana çok güzel konuştunuz, her tür güzelliği yaptınız, tekrar sağolun. PS benim alışverişim olmayan bir akvaryumcudan alınmış olduğundan benim için garantisi geçerli değil. Bu yüzden, çok üzülerek bana kısmet olmayacak diye karar verdim. Eminim değerini bilecek birine en kısa zamanda satılır, bu fiyata bu PS bedava çünkü...

İyi satışlar ve selamlar
Eser bey,

ilginiz icin tesekkur ederim, tercih sizindir tabi fakat Ömer'le aranizdaki kisisel husumetten dolayi aldiginiz urunun garanti disi kalmasi gibi bir sebep soz konusu olamaz cunku Ömer zaten araci garantiyi de Ömer degil ATI firmasi verdiginden urun size de garantildir bilginiz olsun.

Biliyorum Cenk Bey, ürün garantisi tabii ki geçerli olur ama ben sizden alacağım PS bozulup cayır cayır yansa, yangın oradan akvaryuma ve tüm eve-mahalleye sıçrasa garanti vb. için heramist' i aramam; bu yüzden öyle dedim. Sanırım PS niz bu gece de rüyama girecek, çok heveslenmiştim çünkü :-( Bu PS piyasada bu fiyata-bu kadar düşük elektrik tüketimiyle 3000 küsür lt hava emen tek PS. Alana hayırlı olsun.

Neyse, ilanınızı çok fazla işgal ettim, kusuruma bakmayın lütfen, hevesime verin. İyi satışlar.

Cenk bey 25-26 Noları satın aldım.Öm ile hesap bilgilerinizi gönderirseniz ödemeyi çıkartayım..Hayırlı satışlar..

GÜNCEL LİSTE

Tank & Ekipmanlar;

1. 150x70x55h ölçülerinde iki camı kristal olan Yener Yılmaz yapımı yandan taşırmalı , beyaz mobilyalı tank+sump+mobilya : 400 TL(REZERVE)

5. New jet 6000 kafa motoru: 250 TL(REZERVE)

Yemler;

GÜNCEL LİSTE

Tank & Ekipmanlar;

1. 150x70x55h ölçülerinde iki camı kristal olan Yener Yılmaz yapımı yandan taşırmalı , beyaz mobilyalı tank+sump+mobilya : 400 TL(REZERVE)

5. New jet 6000 kafa motoru: 250 TL(REZERVE)

Yemler;

25. Resun AF-2009D dijital otomatik yemleme cihazı : 40 TL - SATİLDİ

digerleri GUNCEL

Konu görüntüleyen kullanıcılar