Keşfet

Epo Putty (Mercan Frag&canlı Kaya Yapıştırıcı Epoxy)

hepinizi duyuyorum elimde sadece 9 aded vardı maalesef bu detayı yazmayı unuttum.tükürdüğümüzü yalamamak için ithalatçısına benim aldığım

toptancı vasıtası ile sipariş verdim maalesef doların kurundaki yükselme sebebi ile ürünün toptancıya 5.30 tl karşılığı geldiğini tlf da kulağımla duydum

fakat toptan satan arkadaş benimde bastırmamla ürünü 4.90 aldı ben kar almıyorum direk sana yazıyorum dedi bende eski stokta bulunan 150 aded

ürünü aldım satılır veya satılmaz ben 5 tl lik fiatı bu stok bitene kadar devam ettiririm.taki biriside bana sen burda ticaret yapıyorsun diyene kadar

bu olur konuyu kapatırım.ticari firmalara zarar verecek bir yol sizde taktir edersinizki temenni etmememiz gereken bir davranış.

bu arada ilk kargo gönderileri yarın.saygılarımla 

arkadaşlar elimdeki son kalanlar saat itibariyle kalmamıştır bana istekte bulunan mesaj atan arkadaşlara kademeli olarak kargolar bu gün saat 9.40

itibarı ile gönderilmiştir.yeni fiat 5.5 olarak değişmiştir.dikkatinize.eski mesajlara 5 tl olarak gönderilecektir saygılarımla

24 adet kaldı 5.5 tl den devam.

öm attım..

4 Paket almak istiyorum Öm attım

Sayg.

Kemal Bey;

Ben de bu ürününüzden sizden alan forumdan bir arkadaşım aracılığı ile aldım 5 paket ama daha hiç kullanmadım. Öncelikle fiyat bedava, bunu söylemek isterim ve yaptığınız şey çok güzel buna zaman ayırıyorsunuz vb. teşekkürler. Ama ben ilk mesajınızdaki linke baktığımda bu ürünün akvaryum kullanımı için özel üretilmiş bir ürün olduğunu düşünmüştüm; oysa ki pakedin üstünde öyle bir şey yazmıyor, nalburlardaki diğer Two Part Epoxy ler gibi adamlar fayans vb. fotoğrafı koymuşlar ve cam, plastik, metal vb. yapıştırır demişler. Bu sizin linkteki site bu ürünün imalatçısı mı yoksa deniz akvaryumunda vb. de kullanılabilir gibisinden mi diyor? Ben cesaret edip kullanamadım akvaryumda ama hiç deneyen oldu mu, mesela 5kg kayayı buna güvenip yapıştırsak tutuyor mu, sonra düşüp de camı falan kırmasın? Veya frag bir SPS i direkt iskeletinden bununla kayaya yapıştıran ve 1 aydır SPS ye bir şey olmadı hatta kökü buna tutundu-sardı vb. diyen var mı?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kemal Bey;

Ben de bu ürününüzden sizden alan forumdan bir arkadaşım aracılığı ile aldım 5 paket ama daha hiç kullanmadım. Öncelikle fiyat bedava, bunu söylemek isterim ve yaptığınız şey çok güzel buna zaman ayırıyorsunuz vb. teşekkürler. Ama ben ilk mesajınızdaki linke baktığımda bu ürünün akvaryum kullanımı için özel üretilmiş bir ürün olduğunu düşünmüştüm; oysa ki pakedin üstünde öyle bir şey yazmıyor, nalburlardaki diğer Two Part Epoxy ler gibi adamlar fayans vb. fotoğrafı koymuşlar ve cam, plastik, metal vb. yapıştırır demişler. Bu sizin linkteki site bu ürünün imalatçısı mı yoksa deniz akvaryumunda vb. de kullanılabilir gibisinden mi diyor? Ben cesaret edip kullanamadım akvaryumda ama hiç deneyen oldu mu, mesela 5kg kayayı buna güvenip yapıştırsak tutuyor mu, sonra düşüp de camı falan kırmasın? Veya frag bir SPS i direkt iskeletinden bununla kayaya yapıştıran ve 1 aydır SPS ye bir şey olmadı hatta kökü buna tutundu-sardı vb. diyen var mı?
Ben frag için bu epoksiden kullandım Eser, 4 parça kırmızı plate yapıştırdım. Epoksinin değdiği yerlerde renk tamamen beyazladı, sanırım içindeki kimyasala reaksiyon verdi canlı, ama şimdi o kısımlara doğru tekrar renklenme başladı. 

Aynı fraglama işlemini Tunze'nin epoksisi ile de denedim. Tunze hiçbir şekilde canlıyı etkilemiyor.  Önce ufak bir parçada denemenizi tavsiye ederim. Alan ve kullanacak arkadaşların bilgisine.

Kaya yapıştırmada deneyen var mı, yük çekebiliyor mu?

Eser bey ben frag taslarını kayaya yapıştrmak için kullandım herhangi bir sorun olmadı.akvaryumumda  soft mercanlar var.20x20 ebadında  yaklaşık 1 kg lım bir plate kayanın iki alt ucundan diğer kayaya yapıştırdım. Ancak plate kayanın üzerindeki frag taşını sökerken yapıştırdığım kaya da ayrıldı:)Yani  büyük ebatta  ben şahsen sonuç alamadım

bende iki adet almak isterim var ise

lütfen linki tıklayıp gerekli bilgiyi alın bu ürün sizin 50 tl ve üstü aldığınız ürünlerden daha güçlü ve dayanıklıdır

profesyonel lerin tercihi olma nedenlerinden biride non tocside oluşu  frag yaparken gerekli prosüdürleri yerine getidiğiniz zaman hiç bir problem olmayacaktır ABD ve kanada daki vs vs frag çiftlikleri bunu kullanıyor.diğer bir endişe kaya yapıştırma ürün düz satıhta plastik metal taş tahta vs

toplam yük kaldırma mukavemeti dikkat edin 20 kg bunların hepsi test edilmiş ve onaylanmıştır.3 endişe bu ürünün ticari ambalajında fayans ve muhteviyatı

var akv için bir yönerge yok nediyelim çok haklısınız budurumda amme hizmetimi bırakıp matbaadan bu ürün için sadece akv için diye bir reklam logosu

hazırlatıp size kutusu 50 tl den satmayı düşünüyorum.benim ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım

sürçi lisan ettiysem affola saygılar

not;satış sonlandırılmıştır konu silinebilir

Küsmenize gerek yok Kemal Bey. Mesajımı okursanız teşekkür ettiğimi, ürünü piyasadaki muadillerine göre bedavaya sattığınızı, çok güzel bir şey yaptığınızı söyleyip sonra aklıma takılan birkaç şeyi sormuştum...

Kemal beyi küstürmeyin bence 5 paket aldım kendisinden ve 18 kg natures ocean kuru kayayı yapıştıdım metalde lehim neyse kayadada bu yapıştırıcı o akşam yapıştırdım sabah en üstten tutup yani kafadan tek parça halinde akvaryuma koydum istesem ayıramam sanırım o kadar sağlam yapışmış hiç çekinmeden kullanabilirsiniz sadece doğru uygulama gerekli ben su dışında uyguladım önce 2 karışımı homojen bir şekilde iyice karıştırıp yoğurdum sonrada suyla ıslatarak biraz daha yoğurup sakız kıvamına elime yapışacak noktaya gelene kadar tekrar yoğurup kayaların birleşim yerlerine uyguladım sonuç gayet başarılı oldu tavsiye ederim tunze nin vs. ürünlerine gidip 50 lira vericeğinize bundan alıp sapasağlam kullanabilirsiniz hatta ben 4 paket daha almak istiyorum tabi Kemal bey satmak isterse memnun kaldım ben bu üründen gerçekten.

Ben kaya yapıştırma işlemini su içinde yaptım.Kaya yapıştırmada benim beceriksizliğim olabilir:) Kemal beyin yanlış anlamasını hiç istemem .ürünün akvaryumdaki canlılara bir zararını görmediğini de belirtmiştim zaten :)

Hulusi  bey temin etmek isterseniz 100 gr Türkiye fiyatı 8,5 tl 50 gr fiyatı 6 tl.Arkadaş daha satmıyorum dediği için bunu paylaşmak istedim.İsteyenlere satan yerin web adresini özelden atarım.

firmaları aradığımda 8,6 olanın stoğu olmadığını öğrendim.Stoğu olan firmada 100 gr için fiyat şuan 10,48.Toplu alımda indirim yaparım dedi.Fiyat dolardan dolayı bu hafta güncellenip 1-2 tl artabilirmiş.

firmaları aradığımda 8,6 olanın stoğu olmadığını öğrendim.Stoğu olan firmada 100 gr için fiyat şuan 10,48.Toplu alımda indirim yaparım dedi.Fiyat dolardan dolayı bu hafta güncellenip 1-2 tl artabilirmiş.
ben o sitenin linkini rica edebilirmiyim sizden mümkünse?

özel mesaj attım.Bu başlığı daha fazla işgal etmemek için toplu alım ilanı açıyorum.

Konu görüntüleyen kullanıcılar