Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hakan bey merhaba size gelipğ star polip almak istiyordum fakat gelip Xenia larınızı görünce star polipten vazgeçtim hasat zamanı geldimi tekrar geleyim mi ?
İsmail bey kargo ile Samsun'a da gönderdim aynı fraglardan,bir şikayet gelmedi.Yani poşette çok beklemesi sebep değildir bence.Akıntının çok olduğu bir yere yerleştirmiş olabilir misiniz acaba?2 gün sonrada açmazsa beni bilgilendirmenizi rica edeceğim.Saygılarımla...
İsmail bey kargo ile Samsun'a da gönderdim aynı fraglardan,bir şikayet gelmedi.Yani poşette çok beklemesi sebep değildir bence.Akıntının çok olduğu bir yere yerleştirmiş olabilir misiniz acaba?2 gün sonrada açmazsa beni bilgilendirmenizi rica edeceğim.Saygılarımla...
sizden aldığımdan beridir olan hali. akıntı yok o bölgede. o kadar da çok isteyerek almıştım ki. eğer açmasa sizden benim için bir frag daha ayırmanızı rica edeceğim.
İsmail bey yeni fraglar hazır olduğunda sizi arayacağım.Halen açmamış ise sizden onu alacağım ve yenisini,açmış halini fotoğraflayarak vereceğim.Yanlış anlamayın.Size olan güvensizliğimden değil,açmama sebebini bulabilmemiz için yapacağım bunu.Saygılarımla...
gecenin 1inde ilk uzantılarını gördüm. hayırlısı olsun hakan bey. sonunda gösterdi kedini. rengi çok güzel. benim için bir frag daha ayarlarmısınız. bu arada mağazayada beklerim.
Star polypler sağlam akıntı ve yüksek ışık severler. Tankınızda bu koşullara haiz bir bölgeye yerleştirmeniz gerekmektedir. İyi akıntı almazsa, çok hassas olan tabanı zamanla yosun tutmaya başlar ve sonuçta ölür.
gecenin 1inde ilk uzantılarını gördüm. hayırlısı olsun hakan bey. sonunda gösterdi kedini. rengi çok güzel. benim için bir frag daha ayarlarmısınız. bu arada mağazayada beklerim.
teşekkürler ilginiz ve alakanız için
Bende 2. tankıma koyduktan 4-5 gün sonra açmıştı,su değerleri hemen hemen aynı olmasına rağmen.O yüzden beklemenizi istemiştim.Açmasına sevindim.Zevk için aldığımız canlıların can sıkması hiç hoş değil,psikolojinizi anlamıştım.
Yeni çıkacak fraglar için bir kaç arkadaşa sıra sözü verdim.Çok fazla frağımda olmaz.Sizde sırada olun ancak söz verdiklerimden sonra kalırsa.Ama eğer açmasaydı 1. sizdiniz.Saygılarımla...