Keşfet

Foruma Mobil Ulaşım

narwhal

Yönetici
Yönetici
Ad Soyad
Selim
Forumumuza akıllı telefonunuzdan aşağıdaki yollardan ulaşabilirsiniz;

Mobil Tarayıcınızdan

Telefonunuzun internet tarayıcısından adresine girerek mobil sitemize ulaşabilirsiniz.

iPhone Uygulaması

Hem iPhone, hem Android telefonlar için web sitemizde kullandığımız Invision Power forum sistemini destekleyen birçok uygulama bulabilirsiniz.

iPhone kullanıcıları IPS Communities uygulamasını ücretsiz olarak indirip kullanabilirler.

Uygulamayı yükledikten sonra Community Name kısmına Resif Bölgesi, URL Address olarak ise www.resifbolgesi.com/forum yazmanız yeterli. Ardından forumda kullandığınız kullanıcı adı ve şifreyi girip, cep telefonunuzdan siteyi kullanabilirsiniz.

iPhone kullanıcıları için daha basit başka bir uygulama ise IPB Buddy.

Tapatalk

Hem iPhone hem de Android için mevcut olan Tapatalk uygulaması, en iyi forum okuma uygulamalarından biri. Başlamak için Tapatalk'u indirip, uygulama içerisinden Resif Bölgesi'ni aratmanız yeterli.

Moderatör tarafında düzenlendi:
tapatalk ta bulamıyorum??

Selim Android uygulaması da olacak mı?

iPhone için iki uygulamayıda yükledim denedim ama bağlantı problemi çıkıyor?

tapatalk ta bulamıyorum??
Tekrar deneyebilir misiniz? Şu an bir sorun olmaması gerekiyor.

Selim Android uygulaması da olacak mı?
Android kullanıcıları Tapatalk uygulamasını indirip, bu uygulama üzerinden forumumuza bağlanabilirler.

iPhone için iki uygulamayıda yükledim denedim ama bağlantı problemi çıkıyor?
IPS Communities uygulaması için 'Add Community' demeniz ve ardından URL address olarak da www.resifbolgesi.com/forum olarak forumumuzun adresini girmeniz gerekmekte. Fakat şu an için Tapatalk uygulaması, Invision'ın kendi uygulamasından çok daha hızlı.

sorunsuz androıd baglandı ama biraz yavaş buda telefondan kaynaklı sanırım

Selim Bey teşekkürler, IPS comm. da add comm. ekranına girince titriyor başka bir şey yapmaya izin vermiyor.

IPB Buddy'i kurabildim.

Tapatalk ok. Tesekkurler. Bir de tapatalk hostundan resim ekleme izini verirseniz tam olacak.

Forum hosting tamam. Ama bence tapatalk host a izin verirseniz rahat rahat sinirsiz resim eklenebilir. Cok tesekkurler

Android için Convo kurdum fena değil.

Tapatalkla forum cok keyifli :)

Ya her şey android yada ios için biz nokia kullanıcıları her konuda olduğu gibi bundada pasif kaldık. Symbian sağolsun.. :s

Merhaba arkadaşlar

Taptalk uygulaması sürekli hata veriyor,mobil olarak resimde ekleyemiyorum,şuanda tankımda kırkayağa ve solucana benzeyen,boyları yaklaşık 10-12 mm civarında,beyaz ve içi saydam gibi olan calılar mevcut,elimde fotoğraf var fakat yükleme yapamıyorum! Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?

Bristle worm olabilir. Leş'ci turler katagorisinde, her nekadar zararsız denilse bile ben kesinlikle tutmam akvaryumda.

Konu görüntüleyen kullanıcılar