KadirAytar
Yeni Üye
- Ad Soyad
- Kadir Aytar
Arkadaşlar hobi ile alakalı değil fakat forumdaki paylaşımlarla ilgili bir konu. Son dönemde pek çok sanal platformda beni rahatsız eden bir şey var, o da dilimizin katledilmesi. Dün forumda bir başlığa göz atarken dikkatimi çekti... Bir arkadaş paragrafa küçük harfle başlamış, sonuna kadar küçük harfle yazmış. Ne nokta kullanmış ne virgül... Ortada bir kelime kalabalığı var ve kafa patlatmadan anlayabilene helal olsun. Bunun dışında MSN de yazışır gibi bazı sessiz harfleri kullanmayanlar var, mesela ii, oluo... Tamamen büyük harfle yazanlar var... Sokak ağzı ile yazanlar var...
Bundan rahatsız olan sadece ben miyim yoksa başka arkadaşları da var mı? Bana bu tip şeyler ciddiyetsizlik ve saygısızlık gibi geliyor ve beni rahatsız ediyor. Forum kurallarında var fakat ben gerekli uyarıların ve düzeltmelerin sadece forum yönetimi tarafından değil foruma katkıda bulunan tüm arkadaşlarım tarafından da yapılmasının daha doğru olduğuna inanıyorum. Bu dil hepimizin...
Ben böyle düşünüyorum ve sizlerin bu konuyla ilgili görüşlerinizi merak ediyorum.
Saygılar
Bundan rahatsız olan sadece ben miyim yoksa başka arkadaşları da var mı? Bana bu tip şeyler ciddiyetsizlik ve saygısızlık gibi geliyor ve beni rahatsız ediyor. Forum kurallarında var fakat ben gerekli uyarıların ve düzeltmelerin sadece forum yönetimi tarafından değil foruma katkıda bulunan tüm arkadaşlarım tarafından da yapılmasının daha doğru olduğuna inanıyorum. Bu dil hepimizin...
Ben böyle düşünüyorum ve sizlerin bu konuyla ilgili görüşlerinizi merak ediyorum.
Saygılar