Keşfet

Fraglar - Montipora Branch Ve Plate Yesil

Lafı ağzımdan aldınız yani demek istediğim kafadan bir ayrılma yani çatallama söz konusu olabilir aksi halde gövdeden baş yapamaz bu diye akıl erdirmirmiştim. ölü iskeletsi gövdeden nasıl üreme olabilir yani bu canlının yaşayan yeri yumuşak dokulu kafası ve ağzının olduğu yerde başlıyor ordan üreme olabilir ama dokusuz yerde bu üreme nasıl olurdu garibime gitti.

2- Mercanın alt kısımlarında (yapışık olduğu kayaya yakın yerlerde) küçük küçük etli kollar da çıkıyor, bunlar taş kollar gibi çok sert değil. Hayvanın etli bölümü gibi. Küçük bir bıçakla kesip alabiliyorsunuz. Kestiğinizi de herhangi bir kayaya yapıştırabiliyorsunuz. Dışarıdan akıntının üzerine gelmesini önlerseniz, kendi kendine de kayaya tutunabiliyor.

Dediğiniz gibi yukarıda yazdıklarınıza hemfikirim ama diğer üreme faaliyetine şahit olmadım .

1. durumda anlaşılmayacak birşey yok. Osman Bey de gayet güzel anlatmış. Canlı doku olan yerlerden mercan kol verebiliyor. Kastettiğim taş kolların üzerinde canlı doku elbette var. Bu durum altta üstte heryerde olabilir. Tabii ki canlı doku olmayan yerden mercan dirilemez. Ben böyle birşey görmedim.

Hammerlar satildi!

Büyük Monti yesil 120YTL

M Monti yesil 50YTL

S fraglar yesil (tassiz) 10-20 YTL

Monti digitata turuncu/kirmizi S 30 YTL

Panova 20YTL

Poly 20YTL

Xenia 10 Tane 0.5kg tas ila 70YTL (fotoraf yok :( )

ooh link

Monti Plate yesil tekrar var - 20-40 YTL fraglar

Panova da var - 15-70YTL

Xenia - kilos olarak ;) Fraglar alinca hediye olarak vererim!

Montipora Digitata yesil ve kirmizi - 20-60YTL

digitata kirmiz 60ytl mi? boyut nedir? bir de resim olsa super olur:)

balik pazarinin orda bulusalim mi aksam 7 gibi?

update

Slm dostum buyuk plate yeşil satılmadıysa veya satıldıysa olabildiğince buyugune razıyım :) . Hafta sonu ugrarım müsait isen veya yarın akşam ok .. :) ..

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri