Keşfet

Geri dönüşüm geri dönüşüm ..

Bence güzel sürü olur :)  İş 15'i birden yaşar mı? Süreç sonunda cromisler hep sayı azaltıyorlar. Kendi cinsine bu kadar nankör olurmu bir yaratık bilemedim :)
Dedigin dogru abi bende vazgectim 1 tane tang fazla koyarim olay kapanir :)

Eklemeyi dusundugum 1 cift palyanco 1 yellow tang 1 blue tang 5 chromis :)

Hayaller paris hayatlar afyon :)

Bu dayiya cok ozendim benzer bisey yapmaya calistim ama biraz benim dizayn olmadi gibi :)

Ekli dosyayı görüntüle 43088

BEnce senin dizayn daha güzel olmuş :) küçük bir convict tang var bende tam resimde ki gibi, gel kepçele :)

BEnce senin dizayn daha güzel olmuş :) küçük bir convict tang var bende tam resimde ki gibi, gel kepçele :)
İsler cok yogun abi gelmek cok isterimde :) bana sps lazim ufaktan ozellikle birdnest turleri pembe yesil mor paradise stellata pocillicapora turleri falan filan iste :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
son tank facialarından sonra sps çok az elimde , yavaş yavaş olacak ama :)  oldukça ucundan kırarız :)

Hayırlı olsun, çok güzel olacağı belli. 2 tang düşünüyorsunuz ve balıklara yazık olmadı. Torpiliniz var heralde ?

Hayırlı olsun, çok güzel olacağı belli. 2 tang düşünüyorsunuz ve balıklara yazık olmadı. Torpiliniz var heralde ?
Tesekkurler abi biseyler yapmaya caliscam tangleri nedense pek sevmiyorum yada tanklarim ufak oldugu icin sevemiyorum :) convict tang sevdigim bir balik :)

Mercanları tokatlamazsın inşallah ?

dizaynınızı beğendim

Konu görüntüleyen kullanıcılar