Keşfet

Grotech Tech Iii Dozaj Pompası

ugur_izgi

Yeni Üye
Ad Soyad
La vita è bella
Elimde kullanmadığım  Grorech Tech lll 3 lü dozaj pompası satılıktır.

Ekranın led ışığı yanmamaktadır ve göstergede herhangi bir problem yoktur sadece karanlıkta ekranda ışık yoktur ancak tüm rakamlar görünmektedir.

3 ay önce aldığım fiyata veriyorum 500 Lira

Takas veya indirim düşünmüyorum aynı ürün sıfır fiyatı 1350 liradır her yere kargo yapılır.

güncel

450

450

Güncel

güncel

bu hafta sonuna kadar 400 satılmazsa çekiyorum yedek de dursun 

son kez güncel

Bu fiyata satılmadı ya valla hiç anlayamıyorum :)

6 aydır sıkıntısız kullanıyorum ama nedense bu hobide insanlar elle dozlamayı tercih ediyor :)

halen güncel

Bu fiyata satılmadı ya valla hiç anlayamıyorum :)

6 aydır sıkıntısız kullanıyorum ama nedense bu hobide insanlar elle dozlamayı tercih ediyor :)

halen güncel
dc6000 ile takas yapalım satılmıyor hiçbirşey.. :)

Hocam fish streette 95 dolar + kargo sıfırı 275 liraya geliyor bu takas biraz garip olur :)

bu ürünün sıfırı 1350 lira :)

Hocam fish streette 95 dolar + kargo sıfırı 275 liraya geliyor bu takas biraz garip olur :)

bu ürünün sıfırı 1350 lira :)
benim 250 ye satma ihitmalim yüzde 70 desek senin onu 1000 tl ye satma ihtimalin sıfır ama :) daha geçen gün 4 lüsü ledi çalışan 600 e satıldı sehpasıda hediye ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:
CİHAN MERAK ETME ELİMDE YEDEK KALIR İLLA SATACAM DİYE BİR SIKINTIM YOK 

ALMAK ZORUNDA DEĞİLSİN DİLERİM LEDİ ÇALIŞAN BULURSUN 500 LİRAYA SEHPASIYLA BİRLİKTE

ben sadece kurduğun mantığın yanlış olduğunu ifade etmek istedim :) teşekkürler, hayırlı satışlar

Halen güncel 400

Ugur bey merhaba,

Elimde bir adet yellow tang var small medium arasi. Isterseniz tang arti 250 tl ye elinizki pompaya talip olabilirim. Tamam derseniz elden teslim edip pompayi gorerek almak isterim. Malum ekranin durumunu gormek isterim.

Cevabiniz icin simdiden tesekkurler.

Sağolasın ancak tankta 6 tane eşşek kadar tang var zaten :)

Düşünürsen sadece pompayı verebilirim

Halen güncel bu gidişle elimde yedek kalacak :)

gÜnCeL

Konu görüntüleyen kullanıcılar