Keşfet

Grotech Tech Iii Dozaj Pompası

Güncel

İlginç şekilde güncel :)

Mesela nesi ilginç abi çokmu ucuzladı yoksa

Aynen abi ya aslında yeni bir akvaryum kuruyorum param olsa 5 dakka düşünmem alırım senden çünkü büyük kolaylık ve güzellik ama sadece 200 tl kaldı millettende borç almak istemiyorsun zaten zorla akvaryum kuruyorum birde borca girersem bu iş beni kasar abi yoksa bu fiyata çok iyi abi saygılarımı sunuyorum hayırlı satışlar

Üründe istenilen günde dozlama özelliği varmıdır?

Moderatör tarafında düzenlendi:
OKUDUĞUM KADARIYLA GÜNLÜK OLARAK BÖLÜYOR GÜN ATLAMA ÖZELLİĞİ YOK

O zaman bayağı eski model gün atlama modelinin bile yeni 4 lüsü çıktı.Açıklamayı yenisi 1350 lira olduğunu deklare ettiğiniz için yaptım .

O zaman bayağı eski model gün atlama modelinin bile yeni 4 lüsü çıktı.Açıklamayı yenisi 1350 lira olduğunu deklare ettiğiniz için yaptım .
neyse satmıyorum yaaa elimde yedek kalsın

herkes bişeylerin peşinde anlamadım gitti

Teşekkür ederim açıklamalar için evet yenisi 500 lira ben 400 liraya satıyorum kusura bakmayın yanlış yazmışım zaten sadece led ışığı yanmıyor diye bi dünya bok atıldı ürüne 

elimde yedek kalır daha iyi

ÜRÜN SATIŞTAN ÇEKİLMİŞTİR.

Uğur bey gün atlama modelli olsa idi ürün almıştım genede tşkler.

300 lira ya güncel

Uğur abi :) sakin ol, kızma hemen beyaa. Ticarette olur öyle şeyler.

Uğur bey götürün bir oto teyip tamircisine ekrana led taksın o fiyata cihaz bedava yazık olur.

Uğur bey götürün bir oto teyip tamircisine ekrana led taksın o fiyata cihaz bedava yazık olur.
Benim derdim şu fiyata satayım değil vallahi maksat evdeki fazlalıklar kalkıp birilerine faydası dokunsun ama görünen o ki benim 100 liraya düşürmemi bekleyenler var :D

Geçen ay taşınırken bir sürü gereksiz malzemeyi sinirlenip çöpe attım herşeyi almışım hatta tatlısu ile alakalı olmamama rağmen bi sürü filtre vardı :)

Şaka bi yanada harbiden nasıl satılmıyo anlamıyorum galiba yaz olduğu için

Paranın gözü çıksın

:)

hocam sen üstüne 200 tl ver bana benim gül gibi ati bm 250 ps yi al götür :)

bak ben jebao dc leri sattım takasa yanaşmadın hala sürünüyosun bu teklifimi kesin değerlendir derim hesap bilgilerimi veremmi ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:
hocam sen üstüne 200 tl ver bana benim gül gibi ati bm 250 ps yi al götür :)

bak ben jebao dc leri sattım takasa yanaşmadın hala sürünüyosun bu teklifimi kesin değerlendir derim hesap bilgilerimi veremmi ;)
elimde zaten ati powercone 250is var kullandığım

ben hayatımda hiç sürünmedim Allah da süründürmesin

sadece canımı menfaat kovalayıcıları sıkıyor :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar