Keşfet

Hangi Ilimizdensiniz?

Eskisehirden selamlar

HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eskişehirden sevgiler,saygılar.

Ey Aziz Istanbul

Tabi memleketteki aktivist arkadaşlarımada ayrıca selamlar yeşil Rize'm

Memleket Kastamonu ama mekan istanbul

İSKENDERUN/HATAY'dan sevgiler

Ey Aziz Istanbul

Tabi memleketteki aktivist arkadaşlarımada ayrıca selamlar yeşil Rize'm
Akvarist desen daha iyi olacakmış :)

Aktivist nedir?
Resmi veya gayrı resmi, hukuki veya hukuki olmayan, onaylanabilir yada onaylanamayan aynı düşünce yada hayat görüşüne sahip kişi veya kişilerin bu düşünce yada hayat görüşlerini legal (yasal) veya illegal (yasal olmayan) yollar ile eyleme dönüştürmesine katılan bireylere verilen tanım addır

İstanbul - Büyükçekmece :)

İzmir'den selamlar.

Bu arada bakıyorum da, İstanbul'dan sonra 2nci İzmir geliyor katılımda. Ancak maalesef hobi olarak İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli buraların gerisindeyiz.

İzmir'den selamlar.

Bu arada bakıyorum da, İstanbul'dan sonra 2nci İzmir geliyor katılımda. Ancak maalesef hobi olarak İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli buraların gerisindeyiz.
Dediğiniz gibi Kocaeli de bu hobi sanıldığından daha fazla kişiye hitap ediyor ancak foruma üye olan kişi sayısı çok az Ayrıca İzmit aquareef central Burak arkadaşımız gerek bilgisi gerek fiyatları ve gerek işine gösterdiği ciddiyetten dolayı istanbul a gitmemiz için bir gerek bırakmıyor :) mesela ithalat olduğu zamanlar izmitli hobiciler hep birlikte toplanıp yiyip içiyor muhabbet ediyor ve gelen ithalatları birlikyte açıyoruz mesela enson gelen kenya ithalatinde 23 kişiydik :) yani resif bölgesi buluşmasını biz kendi aramızda izmit te hemen hemen her hafta yapıyoruz :) dilerim buluşmanın bir ayağı bir gün zmit te olur :)

İstanbul - Büyükçekmece

Ankara ile ilgili sonuç ilginç gibi gözüksede (6 kişi biri benim)

malesef ankarada hobi geri vitese takmış durumda :(

erdoğanv : nilüfer / BURSA 

Konu görüntüleyen kullanıcılar