Keşfet

"her Biri El Kadar Magnificent Foxface + Bubble Anemon + Red Chili Sponge

kar_delen6

Yeni Üye
Ad Soyad
Eser
Merhaba.

Tekrar yavrulayan ve şimdi yine 2 tane olan Yeşil Bubble Anemon' larımdan birisi (ikisi de aynı boy) ve en az 1 senedir bende olan NPS = Red Chili Sponge' um farklı canlılar edinmek istediğimden dolayı satılıktır. Aşağıdaki fotoğraflar canlıların kendilerine aittir.

Anemon açtığında kocaman bir yetişkin eli gibi, Red Chili Sponge ise normal bir genç eli kadar vardır. Her ikisinin de fiyatları pazarlıksız 100' er TL dir. Teslim yeri Sabiha Gökçen tarafları Kurtköy veya ortak noktadır. Riski karşı tarafın olmak üzere kargo, otobüs yapabilirim.

Her tür SPS ile takas yapabilirim. Brain Coral, Naso Tang, Yellow Tang, Chelmon, Moorish Idol, Blue Tang, Naso Tang, yavru Imparator Angel (lacivert), Sohal Tang ile altı üstü anlaşılarak takas da bana çok uygun.

Lütfen 0532 3667566' dan veya ÖM ile ulaşınız.

dscn5556.jpg

dscn5515j.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Eser ne veriyon bunlara zart zurt bölünüyolar,bana yolladığın anca poposunu büyütüyo :) herkese tavsiye ederim ben aldım aynısından Eserden  güzel canlı.

Cüneyt Abi valla hiçbir özel bakım vb. yapmıyorum, sadece haftada 1 defa bir parça donmuş karides. 3 ayda bir falan bölünüyorlar.

İlan günceldir.

İlanım günceldir. Şuan satılıkların arasına 1 adet de L boy 15cm kadar Magnificent Foxface eklenmiştir. İthalattan geleli 3 ay kadar olmuş, kuru her türlü yemi yiyen, sağlıklı bir balıktır. Balığı, anemonu ve süngeri şunlarla takas yapabilirim: Her tür SPS ile, Brain Coral, Yellow Tang, Moorish Idol, Blue Tang, yavru Imparator Angel (lacivert), Sohal Tang ve Clown Tang.

El kadar Green Bubble Anemon:                                                                       100TL

El kadar Red Chili Sponge:                                                                                100TL

Hemen hemen el uzunluğu kadar L boy 15 cm Magnificent Foxface:                 300 TL

dscn6001o.jpg

dscn6005e.jpg

dscn6004le.jpg

Güncel.

El kadar Green Bubble Anemon:                                                                       100TL

El kadar Red Chili Sponge:                                                                                100TL

Hemen hemen el uzunluğu kadar L boy 15 cm Magnificent Foxface:                 300 TL

Güncel.

Magnificent Foxface ile 2. karede aynı fotoğrafta görünen Aiptasia yiyen Filefish' de satılıktır. Şuan bendeki Aiptasia' ları bitirdi. Yem sorunu yok, Aiptasia' lar bitince normal kuru yem yemeye başladı.

Aiptasia yiyen Filefish:                                                                                          80 TL

Aiptasia yiyen Filefish:               SATILDI                                                              80 TL

El kadar Green Bubble Anemon:    SATILDI                                                      100TL

Aiptasia yiyen Filefish:               SATILDI                                                              80 TL

Magnificent Foxface' nin bana maliyeti 300TL. Akvaryumcularda çok sık görmeyeceğiniz, gerçekten nadir ve güzel bir balıktır. L boy, hemen hemen el kadar var boyu. Yem yemesinde vb. hiç sorun yok ama benim akvaryumuma büyük geliyor. 2-3 tane başka daha küçük balık almak istediğimden satılık.

200TL zararına başlangıç fiyatıyla 1 haftalığına açık artırma yapıyorum. İstiyorum ki biran önce satılsın. Takas için Yellow Tang, Juveline (siyah-beyaz) İmparator Angel, Clown Tang düşünebilirim.

Red Chili Sponge' yi da 2 sene kadar önce 80TL ye almıştım. En az 2-3 kat büyüdü, kocaman bir el kadar açıyor. Bunu da elden çıkarıp yukarıdaki balıklardan birileriyle acil değiştirmek istiyorum. Bu yüzden bu canlı da zararına 50 TL başlangıç fiyatıyla 1 haftalığına açık artırmadadır.

Magnificent Foxface açık artırma başlangıç fiyatı 200TL

Red Chili Sponge açık artırma başlangıç fiyatı 50 TL

Hayırlısı olsun

Eser bey acik artirmanin suresi dolmus ;) bence fiyatlari bu sekilde belirleyin. Almak isteyen olacaktir.

Çok enteresan, hiç soran olmadı. Özellikle bu Magnificent Foxface çok nadir gelen ve çok pahalı bir canlı; ben 300TL ye almıştım ama 200TL veren çıkmadı. Neyse, çok zarar etmek istemiyordum aslında ama ben bu canlıları biran önce verip yerine istediğim başka canlılar almak istiyorum. Bu yüzden bir hafta boyunca her tür teklifi değerlendireceğim. Kim ne verirse yani ama mantıklı teklifler sunun lütfen :) 

Çok enteresan, hiç soran olmadı. Özellikle bu Magnificent Foxface çok nadir gelen ve çok pahalı bir canlı; ben 300TL ye almıştım ama 200TL veren çıkmadı. Neyse, çok zarar etmek istemiyordum aslında ama ben bu canlıları biran önce verip yerine istediğim başka canlılar almak istiyorum. Bu yüzden bir hafta boyunca her tür teklifi değerlendireceğim. Kim ne verirse yani ama mantıklı teklifler sunun lütfen :) 
ben foxface i alırdım ama 15 cm balina gibi :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar