Keşfet

"her Biri El Kadar Magnificent Foxface + Bubble Anemon + Red Chili Sponge

Zengin gösterir büyük balık iyidir :)

Aga ya beleş Cihan, gel al götür :)

Ben de aslında senin Purple Tang ilanını görünce acaba takas yapar mısın diye düşünmüştüm geçenlerde ama senin balık da büyük, değil mi?

Min. 15cm L boy Magnificent Foxface

El kadar Red Chili Sponge

Günceldir. Fiyatları yoktur, mantıklı nakit ve takas tekliflerini değerlendirebilirim. Yellow Tang, Clown Tang, Moorish Idol, Juveline İmparator Angel ve muhtelif LPS ler ile takas yapabilirim.

Ben de aslında senin Purple Tang ilanını görünce acaba takas yapar mısın diye düşünmüştüm geçenlerde ama senin balık da büyük, değil mi?
çok büyük değil 8,9 cm ama bir süre için satmaktan vazgeçtim şimdilik, tatil durumum net değil

Günceldir. Fiyatları yoktur, mantıklı nakit ve takas tekliflerini değerlendirebilirim. Yellow Tang, Clown Tang, Moorish Idol, Juveline İmparator Angel ve muhtelif LPS ler ile takas yapabilirim.

Günceldir. Fiyatları yoktur, mantıklı nakit ve takas tekliflerini değerlendirebilirim. Yellow Tang, Clown Tang, ve muhtelif LPS ler ile takas yapabilirim.

Eser Bey Selamlar,

Red Chili sponge'u arttırma açılış fiyatınızdan almak isterim.

Taksim tarafına yolunuz düşüyorsa ofisim taksimde.

Saygılarımla

Murat

Murat Bey fiyat vb. çok problem değil de ben Sabiha Gökçen tarafındayım, gelip alma şansınız var mı?

Red Chili Sponge Murat Bey' e gönderilmiştir.

Elimde elden çıkarmak istediğim tek canlı 15cm uzunluğunda Magnificent Foxface' dir. LPS, Clown Tang ve Moorish Idol ile takas yapabilirim.

Aslında bir de yumruk kadar Deniz Elması var şuan aklıma geldi. Satın almak veya takasa girmek isteyenler bana ulaşsın lütfen.

Eser Bey,

Chili Sponge'u aldım teşekkür ederim.

Müthiş paketlemişsiniz hiçbir sorun olmadı.

Saygılarımla

Murat

Güle güle büyütün Murat Bey, 15 kat falan poşede vb. sarıp kutuya koymuştum zarar görmesin diye :)

Size tavsiye ettiğim gibi, o canlı bir NPS yani ışıkla işi yok. Yapabilirseniz bir kaya altına gölgeye veya bir mağara içine koyun. Gündüz kapalı büzüşük durur, gece kocaman açar. İlandaki fotoğrafı sabah tam ışıklar ilk yandığında çekildi, sonra kapanır zaten.

eser ben sana demedimmi o anemonu arıyorum verecek olursan benim diye aşkolsun:(((

Cem Abi sen bana demedin ki Red Chili Sponge istiyorum. Anemon değil bu benim sattığım, kırmızı bir sünger böyle el gibi parmaklı bir şey, bak internetten: Red Chili Sponge diye geçiyor benim sattığım canlı...

EL KADAR BUBLE ANEMON gitti ellere:)))

kaçkere yazıştık bu yeşil kırmızılı anemonu arıyorum rastlarsan benim diye:))

Alan arkadaşa hayırlı olsun lütfen yanlış anlamasın deyimimi!!

Abi sen bana Bubble Anemon istediğini çoook önceden söylemiştin ya, ben onu unuttum ki :-( Lütfen kusura bakma, hiç aklıma bile gelmedi seninle aylar önce konuştuğumuz. Bendeki anemon yine ikiye bölününce birini hemen verdim birine. Tekrar bölününce ilk sana söyleyeceğim, bu sefer unutmayacağım inşallah... Tekrar sorry :-(

dostum,

fox face ben istiyorum yeni mağazamızın yeni show tankına,

geldiğinde alırsın bir şeyler .....

sevgiler

deniz elması hazır seni bekliyor...

Tamamdır Fazıl Abi. Bu Magnificent Foxface çok güzel ve nadir gelen bir canlı ama büyük olduğundan kimse almadı, bende kaldı :-( Sana getiririm ilk geldiğimde, büyük balık yakışır show tankına. Şimdiden yeni mağazan bir kez daha hayırlı olsun bu arada.

Selamlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Deniz Elması mı? Ben istemiş miydim?

Konu görüntüleyen kullanıcılar