Keşfet

ilk deneyim ilk heyecan 100x60x40 - 240 LT

0d71a4e8364e2ae011b2877469df3d3a.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Elinize ve Emeğinize Sağlık Burak Bey. Uzun soluklu olur inşallah. Maşallah.

Saygılar.

Basladi ;)  5 adet conch koydum.

testleri de yaptim dun 

Nitrit 1 ile 2 arasi 1 e daha yakin
Nitrat 25 ile 50 arasi 25 e daha yakin
Ph 7.7 ile 8 arasinda 7.7 ye daha yakin cikti

Hayırlı olsun kayalarınızı çok beğendim usta eli değmiş belli.

Sump sisteminiz güzel ordada deniz atı xenia için güzel bir bölüm olmuş.

Hayırlı olsun kayalarınızı çok beğendim usta eli değmiş belli.
Sump sisteminiz güzel ordada deniz atı xenia için güzel bir bölüm olmuş.
Çok teşekürler, çok tavsiye aldığım doğrudur :)

Bir foto ekleyeyim istedim. 

Tanka yellow tang, dottyback ve goby ekledim. Goby 12 saat tankta yasadi. Sabah kalktigimda halidaydi :(

Canlilar 5 gundur tankta hala utangaclar. Yellow bizi gorunce saklanacak delik ariyor.

Cok guzel yem yiyorlar masallah ve dotty ile cok uyumlular. Dotty icin saldirgan diyenler icin soyluyorum simdilik cok uysal.

Ekli dosyayı görüntüle 42783

Dotty yellowa kafa tutamaz daha sonra eklenecek ufak turler icin ciddi problem olucaktir.Rengi cok guzel ama tam bir bas belasi.

Dotty akvaryumun sag tarafini zimmetine gecirmis durumda. 4 adet chromis ( dun 5 taneydi ne oldu bilmiyorum ) 1 foxface akvaryumun solunda takiliyor dottyinin oldugu yere girebilen tek balik yellow tang ve bi tane boksor karides. Bu durum biraz raharsiz edici tabi ne zaman duzelir yada duzelir mi bilmiyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 43486

Asiri agresif davranislarindan dolayi dottybackimi cikarmaya calistim ancak bana butun kayalari yerinden oynatmama yeni bi kay dizaynina ve 2 saatime mal oldu yine de cirakamadim mumkun degil gibi.

Hakkindan gelecek bi balik eklemek lazim :)  

Tanka koyacagim diger baliklara da bu sekilde yapacak belli ama olumle sonuclanmaz insallah 

Yeni kaya dizaynimda bu sekilde dusuncelerinizi bekliyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 43775

Tankın ışıkları söndükten sonra karanlıkta button polypin bi tanesinin içinden 2cm civarında bir kol çıktığını gördüm.
Foto çekmek için odanın ışığını açtım hemen polypin içine girdi çıkmıyor.
Aiptasia mı acaba

Tankın ışıkları söndükten sonra karanlıkta button polypin bi tanesinin içinden 2cm civarında bir kol çıktığını gördüm.
Foto çekmek için odanın ışığını açtım hemen polypin içine girdi çıkmıyor.
Aiptasia mı acaba

Bristle worm olabilir bende de bir ara polip arasinda ciktiydi. Tankiniz cok guzel olmus elinize saglik ancak elektirik duzeni bana biraz tehlikeli gibi geldi sumpa dayanmis cogaltma guvrnli degil sanki

Sent my SM-G935P using Tapatalk

Evet dolap küçük kaldı nasıl bir çözüm bulabilirim bilmiyorum

elinize emeğinize sağlık çok güzel olmuş güle güle kullanın.. :thumbsup:

Teşekkürler

Ve Cyano başladı ..

Ve Cyano başladı ..
Diatom olma ihtimali yuksek bense ilk kurulum sirasinda 1-2 hafta icinde baslayan kufumsu goruntu sonrasinda olusan seyi cyano zannetmistim. Fakat diatom basladi ve kisa sure sonra duzeldi isterseniz bir fotografini ekleyin bakalim.
Goby konusuna gelince uzeri acik akvaryumdan atliyorlar sanirim benimde 2 tane diamond goby'im ayni sekilde gitti bugun birtane daha aldim uzeri bu sefer kapali akvaryumumun ;)

Sent my SM-G935P using Tapatalk

Konu görüntüleyen kullanıcılar