Keşfet

İzmir'den Küp Nano Ve Ekipmanları

kaptan nemo

Yeni Üye
Ad Soyad
murat
Merhaba Arkadaşlar,

Borçlarımı ödeyemiyor olmamdan dolayı üzülerek, nano projem için topladığım tüm ekipmanların satışını gerçekleştiriyorum. Ekipmanların tek tek fiyatını yazmam sizi yanıltmasın, sadece istediğim fiyatları görmeniz amaçlıdır, zira toplu nakit ihtiyacım olduğu için tek satış maalesef yoktur ve olmayacaktır. Ayrıca toplu satış için fiyatlar yüksek gelebilir ancak, tek tek satış yapsaydım malzemelerimi bu fiyata rahatlıkla  satardım diye düşünüyorum, malzemelerin toplu satılmaması, beni diğer bir seçenek olan kredi kullanmaya sevk eder ki zaten çoğu arkadaşım bilir ki; 4-5 aydır emek verip, vakit ayırıp, çeşitli zorluklarla topladığım ekipmanları ilana koymak bile bana üzüntü veriyor. Toplu satılmazsa kalabilir yani. Küçük bir pazarlık payım vardır.

Ana Tank: 45x45x45 içten dursolu Tüm Camlar Extraclear. Dolap özel gürgen mobilyadandır, sadece boyası 150 liradır.

Sump: 40x35x30 6 mm camdan 2 bölmeli

Tank, Dolap ve Sump Hiç Kullanılmamış, Sıfırdır.  400 tl

Aydınlatma: Aqua Reef Nano  200 tl 

Ps: Bubble Magus Nac QQ 120 tl

Jebao Rw4 akıntı motoru 120 tl

Eheim Jager 100w ısıtıcı 40 tl

Grotech Refraktometre 80 tl

Red Sea Hidrometre 40 tl

Carib Sea South Seas Base Rock 11 kg. 100 tl

Toplam 1100 TL

Ekipmanlarımın tamamı tertemiz, sorunsuz ekipmanlardır. Bazılarının kutusu ve faturası mevcuttur... Tamamını alan sadece kafa motorunu alıp kumunu ilave edip sistemi çalıştırabilir.

Cep telefonumu servisten alalı 3 gün olmuştu ki dün akşam yine arızalandı, o yüzden bugünlük fotoğraf ekleyemiyorum, en kısa sürede ekleyeceğim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tek satış olmadığını belirtmişsiniz ama yine de kararınız değişirse RW4'e talibim.

murat öm attım

Allah kolaylık versin üstad. Bir sonraki projede inşallah ,daha iyileri seninle olur

Allah kolaylık versin üstad. Bir sonraki projede inşallah ,daha iyileri seninle olur
Teşekkür ederim Ümit Abi. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ve umarım sende hayalindeki gibi bir akvaryuma sahip olursun... ;)

Tek tek satış konusunda kararlıyım arkadaşlar maalesef toplu nakit ihtiyacım var...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güncel...

Güncel...

Güncel...

Güncel...

Sabir ile gogus ger... Hayat cok basit kisa surede daha iyisini kurman dilegiyle.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabir ile gogus ger... Hayat cok basit kisa surede daha iyisini kurman dilegiyle.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi dileklerin için çok teşekkürler yüce gönüllü abim...

Güncel...

Güncel...

Ah tek satış olsa :)

İyi satışlar.

Tek satış olmayacak maalesef. Teşekkürler...

Arkadaşlar tank, dolap ve sump hiç kullanılmamış olup, tank kısmının borulaması yapılmıştır.Rw-4 akıntı motoru 1 hafta kullanılmıştır, diğer malzemelerin tamamı az ve temiz kullanılmış olup hepsini alırken özellikle faturalı, temiz ürün almaya özen gösterdim.

Fotoğraf koymadınız ?

Sent my iPhone using Tapatalk

Konu görüntüleyen kullanıcılar