Keşfet

İzmir'den Küp Nano Ve Ekipmanları

Fotoğraf koymadınız ?

Sent my iPhone using Tapatalk
Telefonum serviste olduğu için koyamadım, fakat arkadaşlardan rica ettim benim tanka ait ellerinde olan fotoğrafları paylaşacaklar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tamamdır teşekkürler bekliyoruz

Sent my iPhone using Tapatalk

Guncel...

Güncel...

Kutlu abicim çok teşekkürler...
Önemli değil cnm kardeşim. İstanbulda olsaydın bu akvaryumu bu fiyata ilana koydun diye bi güzel sopalardım seni. Neyse sanırım ben alırdım :)

Bedava fiyat. Umarım bu vazgeçişin maddi sıkıntılarını çözer de bi işe yarar. En kısa zamanda seni yine aramızda görmek istiyoruz. Fazla bekletme. 

Önemli değil cnm kardeşim. İstanbulda olsaydın bu akvaryumu bu fiyata ilana koydun diye bi güzel sopalardım seni. Neyse sanırım ben alırdım :)

Bedava fiyat. Umarım bu vazgeçişin maddi sıkıntılarını çözer de bi işe yarar. En kısa zamanda seni yine aramızda görmek istiyoruz. Fazla bekletme. 
Sen alamasan da inşallah senin kadar değerli birine gider abi. Allah'ın izniyle sıkıntılarımı çözecek, ayrıca bu kesinlikle bir son değil, yeni başlangıçlara atılan ilk adımlar, zira tuzlu su kana karıştı bir kere ;)

Güncel...

Güncel...

Güncel...

Güncel...

Güncel...

Hocam hayırlısı olsun inşallah maddi sıkıntılardan dolayı bende daha önceden çok önemli bir ekipmanı satın alamadığım için bi tank kapattım. Şimdi çok çok daha güzelini kuruyorum inşallah Allah sanada daha iyilerini nasip etsin.

(Bazı hobici ve ticari akvaryumcu arkadaşların attığı kazıklar neticesinde akvaryum için ayırdığım paranın boşa gitmesi sonucu)

Hocam hayırlısı olsun inşallah maddi sıkıntılardan dolayı bende daha önceden çok önemli bir ekipmanı satın alamadığım için bi tank kapattım. Şimdi çok çok daha güzelini kuruyorum inşallah Allah sanada daha iyilerini nasip etsin.

(Bazı hobici ve ticari akvaryumcu arkadaşların attığı kazıklar neticesinde akvaryum için ayırdığım paranın boşa gitmesi sonucu)
İyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim... Umarim daha iyileri hepimizin olur...

Güncel...

Güncel...

Konu görüntüleyen kullanıcılar