Keşfet

kahverengi alg sorunu

tam karartma ve akvaryuma estervit c (c vitamini başladım), sonuçları paylaşacağım, yumuşak mercanlar ışıksız kaç gün dayanır..

Slm ' Acaba akvaryumunuzda düzelme oldumu son uyguladıniź işlemle

HTC Desire EYE cihazımdan gönderildi

pek bi işe yaramadı..

Reeflowers remalge denediniz mi? işe yarayacağını düşünüyorum

fauna marine algea x 500 ml alıcam yarısını isteyen olursa ulaşsın, maliyetine 65 tl artı kargo ile 250 ml sini yollayabilirim..

Yaklaşık 3-4 aydır su değişimi yapmıyorum ve sonbirkaç gündür kendiliğinden azalmaya başladı..

Kahverengi alg benim de baş belam.Sanırım aynı zamanda dino da var. Karartma ,ışık azaltması , su değişimi(ki canına can katıyor),flo değişimi işe yaramıyor.Neyin işe yaradıgını da bulamadım.Benim tds  0, nitrat ve fosfat ölçülemeyecek değerlerde .Chemi blue ve aktif karbon da kullanıyorum.

Kahverengi alg benim de baş belam.Sanırım aynı zamanda dino da var. Karartma ,ışık azaltması , su değişimi(ki canına can katıyor),flo değişimi işe yaramıyor.Neyin işe yaradıgını da bulamadım.Benim tds  0, nitrat ve fosfat ölçülemeyecek değerlerde .Chemi blue ve aktif karbon da kullanıyorum.
gökhan bey fauna marine alg x işe yarıyor diye okudum, sizde pek faktörde yok, şansızlık olmuş.. isterseniz yarı yarıya fauna marinden alalım..

gökhan bey fauna marine alg x işe yarıyor diye okudum, sizde pek faktörde yok, şansızlık olmuş.. isterseniz yarı yarıya fauna marinden alalım..
Teşekkür ederim öneriniz icin. Yalnız tankta milleopora gibi hassas mercan olunca bu tip anti-alg ürünlerden zarar görebiliyorlar . Sonuçta bu SPS lerin üzerlerindeki bi çeşit alg. tankta daha dayanıklı SPS ler veye Full LPS olsa hic acımam kullanırdım .

Sizin daha zormuş işiniz allah kolaylık versin..

Hocam son durum nedir? Nasil akvaryumunuz?

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu görüntüleyen kullanıcılar