Keşfet

KAVGA VAR

Tang turleri arasinda kavgalar normal ancak ben dun 2 adet cardinal ve 1 adet cleaner shrimp ekledim.. yellow tang piskopat a donustu cardinalleri kuyrugu ile dovuyor neredeyse kuma sokarcasina dovdu akabinde shrimpe saldirmaya basladi ilk defa bu sekilde agresif goruyorum kendisini.. isiklari kapattim sabahi goreceklermi bakalim

Sent my SM-G935P using Tapatalk

Tang turleri arasinda kavgalar normal ancak ben dun 2 adet cardinal ve 1 adet cleaner shrimp ekledim.. yellow tang piskopat a donustu cardinalleri kuyrugu ile dovuyor neredeyse kuma sokarcasina dovdu akabinde shrimpe saldirmaya basladi ilk defa bu sekilde agresif goruyorum kendisini.. isiklari kapattim sabahi goreceklermi bakalim

Sent my SM-G935P using Tapatalk

Biraz şans işi. Birazda kucuk ayrintilar var. Yeni baligi direk tanka koymamak lazim. Aksam isiklari kapatmadan eklemek ve suyun icine eski baliklari bir iki gun korkutacak kayalarin arasindan cikarmayacak siyah poset vs birseyler koymak ise yarayabiliyor.

Yellow ve blue den sonra 3. tangim olarak purple tang eklemistim. Sorun cikmamisti. 4. olarak powder brown tangi eklememem gerektigi halde dayanamayip kattim aralarina. 2 aydir kucuk hirlasmalari saymazsak kardes kardes geciniyorlar. 

Ve tabi nirvanaya ulasmak icin sirada sohal tang var. Yaz sonunda onu ekleyecegim. 15. balik olarak final baligim olacak. 

bu sabah cardinallerden birtanesini akvaryumda goremedim. eger kayalarin arasinda saklanmiyor ise sanirim oldurduler zavalliyi.. bu tanka ekledigim 4. cardinal cift nedense bir turlu yasatamiyorum cardinalleri ki bakimi en basit balik kategorisindeler. sebebini bir turlu cozemedim diger baliklarda sorun yok saglikli gorunuyorlar ancak cardinaller hic yasamiyor yeni gelenlerde genelde yem almiyor zamanla oluyorlar

Akvaryumun arkasinda olabilir. Sikistimi disari atlayan baliklar malesef.

Dayak yiyen balik mutlaka yok olur mu ? Bendede clarkiler bir clarkiyi dovuyorlar ayirmasa. Oldururler mi  ?

Konu görüntüleyen kullanıcılar