Keşfet

Kendi Üretimim (Black Percula Dişi X Onyx Percula Erkek) Percula Yavruları

Teşekkürler. Çiftim satılık değil malesef.

Teşekkürler. Çiftim satılık değil malesef.
 Anladım sağlık olsun diyelim o zaman zaten satılık olsada açıkçası paha biçmek zordu karşılayamazdım belkide :) güle güle besleyin kalan 2 adetin güncel fotoğrafları varsa görmek isterim belki istediğim gibi bir çift olurlar ilerde

Rezerve edilmiş son 2 adet rezervasyon iptal edildiği için tekrar güncel.

Tekrar Rezerve edildiler.

üretimden dolayı tebrik ederim sevgili arkadaşım.

Teşekkürler Davut Bey , bu arada 2 adet rezerve olanlar yeni sahiplerine teslim edildiler.

Bir arkadaşın uygun bir haftasonu gelip alacağını söylediği için bir aydan uzun süredir rezerve tuttuğum , 4 adet black percula yavrusu arkadaş almaktan vazgeçtiği için tekrar günceldir. Gayet büyüdüler , sağlıklı ve güzel palyaçolar. İlk fırsatta resimlerini eklerim.

Yavruların cep tlfu ile resimlerini çekmeye çalıştım kıpır kıpır olduklarından çok net çıkmadılar ama en azından fikir verir.

zod2.jpg

63r4.jpg

h4o2.jpg

3lj5.jpg

yj2k.jpg

2 Adet rezerve 2 adet güncel

Son 2 adet de rezerve edildi.

Osman kalan olursa haber eder misin?selamlar

Tüm balıklar yeni sahiplerine teslim edilmiştir, güle güle büyütün:)

Emeğine sağlık.... :)

Yeni yavrularda bende 2 adet almak isterim.

Yeni yavrularda bende 2 adet almak isterim.
Tarık Bey malesef başka yavru yok , sadece bir kez üretim yaptım . Sonraki yumurtalardan çıkan yavruları ayırmıyorum. Zaten şimdi bir parti büyütmeye kalksam satış boyuna gelmesi en az 1 sene sürer.

Anlıyorum Osman Bey, yinede teşekkür ederim.

dscf0083q.jpg

dscf0086ot.jpg

Bende palyaçolarımdan 21. kez yavru alıyorum ancak şuana kadar en fazla 10 gün yaşatabildim. Genellikle sabahına yarısından çoğu ölüyor. Rotiferde denedim. 30x30x25h ayrı akvaryum aldım tabanı beyaz ,kenarları ve üstünün dörtte üçü kapalı siyah olacak şekilde. Ne yaptıysam olmadı. Bu işin bi püf noktası vardır ama ben bilmiyorum. 2-3 güne kadar yine çıkacaklar ama maalesef hepsi telef. :(

Picasso palyanço üretimi nasıl oluyor acaba.

Yardımcı olursanız sevinirim

Sent my iPhone using Tapatalk

Konu görüntüleyen kullanıcılar