Keşfet

M Boy Sohal Tang

tristan

Yeni Üye
Ad Soyad
Kutlu
Yeni aldığım yellow wrasseye hayatı zindan ettiği için vede akvaryuma yeni balık ekleyemediğim için satılıktır. Takip edenler bilir yeme alıştırabilmek için atmadığım takla kalmadı. Şu an 6-7 çeşit yemin hepsini büyük bi iştahla yiyor. Pazarlıksız 250 tldir. Evden yemleyerek, görerek teslim tercihimdir.

Fotoğraf whatsapp tan atabilirim. 530 3045129

Hayırlısı olur inşallah abi hayırlı satışlar

Kutlu abi parenda attınmı :) o kadar ızdırap çektirdi hayvan sana tankı boşalttın şimdide satıyomusun:)

Düşünen kaçırmasın sohal ya

Valla sağlığı yerinde. Her türlü yemide büyük bi iştahla yiyor. Ama çok yaramaz hayta. Kendinden başkalarına yaşam hakkı tanımıyor :(

Valla aynen yeme alıştırana kadar ki zahmet akvaryumda ki fosfat artışı falan düşünüldüğünde fiyat süper. Neticede akvaryumcularda bu fiyata bulmak hele ki kuru yem yiyen imkansız. Acaba 2 sohal olur mu aynı tankta[emoji3][emoji3][emoji3]

Sent my iPhone using Tapatalk by Manisalı

Olumlu görüş bildiren tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Tayini Bursaya çıktı bizim sohalin. Revervedir.

Bu fiyat süper. Yakın olsak almıştım Kutlu abi. Yeni sahibi güle güle büyütsün.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bursa diyince kargo yada otobüs ile isteyen arkadaşlar gönül koymasın lütfen. Bursaya yollamayacağım. Alacak olan ağabeyim istanbula gelecekmiş :) Kendisine hayırlı olur inş.

Kadir;

Sohalsen başka balık yok. Bi yellow wrasse koydum. Hayatı zindan etti ona. Mercan ve ufak sürü balıkları düşünüyorum. Am bu sohalle olmayacak gibi. Güzel balık, harika balık ama bu akvaryum benim ulan, çekin gidin demesine katlanamıyorum. :)

Merhaba kutlu bey, sohal tang ile ilgili boyle bir karar almanıza üzüldüm. bence akvaryum dünyasının sahibine en yakın en güzel balığı, bundan 1 ay önce bende aldım ve tek kelime ile hayran kaldım. en son sohalın tanka girmesi gerekir. bende clown tang'i rahat bırakmadı. 1 hafta kadar bekledim ama en sonunda clownu çıkarmaya karar verdim. Şimdi akvarYUMDA BARIŞ İLAN EDİLDİ :)

benim yaramaz sohalım 

Evet ümit bey; Gerçekten de sahibiyle iletişime geçiyor bu sohal. O kadar cefasından sonra sefasınıda sürmek ister insan ama dedim ya ufak sürü balıkları ve mercan ağırlıklı bi akvaryum yapmak istiyorum. Yellow wrasse bi tang türü olsa anlarım ama bu sohal hareket eden herşeye saldırıyor. Yellow wrasse 3 gün görünmedi tam çıktı yaşasın dediğim anda sohal saldırınca 3 gündür yine yok ortalarda. İnş. ölmemiştir.

Merhaba kutlu bey. Galiba baligina gore degisiyor bendeki cok uysal gecen ay yellow wrasse ekledim dokunmadi hic keza baska canlilarda ekledim akvaryuma ama hic birine dokanmadi bile yellow la bluetang ondan daha agresif.birazda sans isi galiba.

Birkan bey;

Şans işi dediğiniz doğru. Ama şanslı olan sizmişsiniz, maşallah. Sohal agresif bi tür, sizdeki uysalsa mutlaka sebepleri vardır. Mesela diğer canlılar daha büyükse baskınlık kuramamış olabilir. Bende tek tang sohal. Yem yedirebilmek için diğer tangleri elimden çıkarmıştım. Şimdi akvaryumun ağası oldu. Chromis sürüsü istiyorum ama sohal yüzünden alamıyorum. Wrasse zaten malum, ortalarda görünmüyor. Ha diyeceksiniz ki sohal chromise değişilir mi, değişilmez elbette ama akvaryum bu haliyle çok boş duruyor gözüme. Zaten alıcı beyfendi almaktan cayarsa başkasınada satmam. Biraz da kararsızlık var tabi bende. Ama sözümüz söz 1 hafta rezervede duracak alıcı için.

Çok iyi fiyat kutlu hayırlı satışlar

Sent my iPhone using Tapatalk

Kutlu by,

bende blue ve yellow tang olarak vardi.palyacolar haric zaten onlarla abi kardes gibiler :) tang lere gelince buyuklukleri yni boy sohali en son ekledim hicbir catisma olmadi aralarinda hic gormedim suanana kadar.ama sonradan balik eklemedimmi ekledim hatta bir arkadaimin yellow tangi vardi vurmuslar cok benim tanka koydun sohal yuzune bile bakmadi yellow daldi direk.sonra yellow wrasse ve anthias ekledim ellemedi.sansliyim galiba.nediyeyim sizin icin hayirlisi olsun okadar ugrastiniz.akvaryumunuz sizin gozunuze nasil hos geliyorsa en rahat ettiginiz ortam hangisiyse o en guzelidir...tekrardan hayirlisi alanada, satanada.

Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. Verdik bi karar verdik bi söz :) sözden dönmek olmaz şimdi. Yeni sahibine hayırlı olsun inş. Olmaz da cayarsa bi aksilik olursa satmam zaten bu kadar iyi baskıdan sonra :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar