Keşfet

M Boy Sohal Tang

Sohali alacak olan beyfendi pazartesi yada salı günü arayacaktı. Sanırım aypetin de fiyat düşürmesinden sonra vazgeçip aramadı. Sohal bende kaldı :) Bu arada yellow wrasse sürekli olarak kendini gösteriyor ve sohal artık rahatsız etmiyor onu.

Süper Kutlu abi çok sevindim .

Arkadaşlar; merak ettim kendisine ulaştım. Hava muhalefetinden dolayı gelememiş, yoğunluktan da arayamamış. Cuma günü gelecek, teslim alacak.

Eser bey; bugünlerde canlı fiyatları döviz gibi biraz bekleyin birileri daha inat ederse tekrar düşebilir fiyatlar :)

Arkadaşlar;

Sohalim yeni sahibinde. Umarım sağlıklı bi şekilde bursaya, yeni evine ulaşır ve uzun müddet sağlıklı bi şekilde yaşar. 

Alıcı beyfendiyede buradan getirmiş olduğu hediye mercanlar için teşekkür ediyorum. 

Söz vermiştik, sözümüzü tuttuk :)

Bu tür alışverişlerin en büyük artısı sanırım güzel insanlarla tanışmak. Çok memnunum Yılmaz abi gibi birini tanıdığım için.Beyaz beneksiz, dinosuz cynosuz hobiler dilerim kendilerine :)

Kutlu bey satış geri bildirimine arada bi göz at abi eski sayfalara felan:)

Arkadaşlar;

Sohal yaklaşık 2 aya yakın oldu yeni sahibinde. Şimdi bende bi sohal daha var ama satmayı düşünmüyorum. Elden yeme alıştırdım çünkü şerefsizi :)

Arkadaşlar;

Sohal yaklaşık 2 aya yakın oldu yeni sahibinde. Şimdi bende bi sohal daha var ama satmayı düşünmüyorum. Elden yeme alıştırdım çünkü şerefsizi :)
2 ay olmamış 1 ay olmuş daha :) Şu zaman kavramı bende bi muamma. 

Konu görüntüleyen kullanıcılar