Keşfet

Mavi Clove Polyp

Bazı parçaların satışı şimdilik durdurulmuştur. Sadece aşağıdakilerin satışı devam etmektedir.

Kum ve mercan kırığı üzerinde mavi clove polypler. Bunlar tank tabanında duruyor. Alacak arkadaşlar da ya tabana kumun üzerine ya da yatay bir kayanın üzerine koyacaklar. Bunları kum gibi değerlendirin. Birbirlerine bağlı oldukları için dağılmazlar. Nanolara bence daha uygun olur. Satış polyp adedine göre planlanmıştır.

10-20 polyp - 25 YTL

20-40 polyp - 50 YTL

40-60 polyp - 75 YTL

Teslimat İstanbul içi Nişantaşından elden yapılacaktır. Şehir dışı gönderim ancak 4 parça ve üzeri için yapılabilir. Cep tel: 0535 217 35 11.

Not: Lütfen pazarlık yapmayın, zaten fiyatları son derece uygun tuttum. Foto 1. sayfada mevcuttur.

teşekkürler ilgi ve alakanıza Gökçe bey

Rica ederim Hakan Bey :) Umarım beğenirsiniz. 20-40 dedim ama size daha çok göndereceğim :)

tamam gelince nufüs sayımını bizzat yapacağım 20-40 ) :) : fazlası için çok çok teşekkürler. selamlar saygılar

Alper kesin sayıyı sana iletirim özelden ... yemek için hazırlan sen:) :) )::sağ baştan hepsini sayarım ...

Bu gün ben de canlımı teslim aldım. Kendisine teşekkür ederim.

Bu gün ben de canlımı teslim aldım. Kendisine teşekkür ederim.
Rica ederim Cengiz Bey. Güle güle büyütün mercanınızı. Bugün biraz geç geldim, çok fazla muhabbet edemedik. Bir dahaki sefere en azından bir çay, kahve ikram edecek kadar vaktimiz olsun :)

Güncel liste;

10-20 polyp - 25 YTL

20-40 polyp - 50 YTL

40-60 polyp - 75 YTL

Teslimat İstanbul içi Nişantaşından elden yapılacaktır. Şehir dışı gönderim şu an için yapılmamaktadır. Cep tel: 0535 217 35 11.

Not: Foto 1. sayfada mevcuttur.

Rica ederim Cengiz Bey. Güle güle büyütün mercanınızı. Bugün biraz geç geldim, çok fazla muhabbet edemedik. Bir dahaki sefere en azından bir çay, kahve ikram edecek kadar vaktimiz olsun :)
Sizde bu denli güzel canlılar oldukça zaten benden kurtuluşunuz yok. :lol: Bu arada mavi clove polipler akvaryuma çok yakıştı. Çabuk büyüyüp çoğalmaları için ekstra yapmam gereken bir şey varmı? :D

Beğendiğinize sevindim :) Herzaman beklerim.

Bol ışık, bol akıntı, stabil su değerleri. Başka birşey lazım değil.

slm kıyas için soruyorum fotoda tahmını kac polıp gorunuyo

100 den fazla

ozaman bende bare 2 tane 10 -20 likten alıyım

alım için daha itibara geçicem

saygılr

Ankaralılar mavi poliplerine kavuştu. teşekkürler Gökçe bey selamlar saygılar.. :)

bende 25 ytl likden istiyorum :) )

Ankaralılar mavi poliplerine kavuştu. teşekkürler Gökçe bey selamlar saygılar.. :)
Çok sevindim sağ salim ulaşmasına :) Umarım herkes memnun kalmıştır. Bir hayli uğraştırdı beni o kayalar. Bu arada yemeği kim kazandı ???

Konu görüntüleyen kullanıcılar