Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,Akvaryumu dengede tutmaya calıstım fakat anlamadıgım gene hafiften bi eğiklilk varBu arada kayalarım kahverengileşmeye başladı kum ve kayalardan baloncuklar cıkıyor suyun üstüne bunlar nedir ?Kafa motoruna dökülen cam kısmını 3 cm kadar kestım şuan motorda su yetmemezliği olmuyor fakat akvaryumun su seviyesi düştü dışardan bakınca Kurulumumun 1.haftasından ıtıbaren su ıcınde kı partiküller bir türlü gitmedi PS nin fişini cekince onun yaptığını anladım nasıl önlerim partikül oluşmasını bir türlü suyu berraklaştıramadımYardımlarınızı bekliyorum.
Bafralı hayırlı olsun kardeşim kurulumun, bende atakumluyum bende yeni bir kurulum yaptım bakalım sonumuz hayırlı olsun, ekle beni yardımlaşalım. Özelden yazdım sana
Akvaryumumun son halini paylaşmak istedim.Canlı olarak 2 adet percula 5xconch 1xTurbo snail ve 1 adet torch coral başka tür canlılar da eklemek ıstıyorum önerilere açığım.Herkese iyi hobiler.