Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkürler, yeni bir mercanımı kaybettim onun dışında bir sorun yok gibi Okuldaki tan çok sorunlu sanırım su problem ya da ışıklar biraz eski bakalım ona da bir çare bulacağız inşallah.
En son 3 Ekimde güncellemişim bu işi iyice boşladım biraz resim ekliyorum. Okuldaki tank hala sorunlu yeni bir badana yapıldı sert mercanların çoğu ağır etkilendi. Evde durumlar iyi gibi.
Geçtiğimiz hafta evdeki anatankın tabanında büyük bir çatlak fark ettim ve tahmin edebileceğiniz gibi büyük bir panik yaşadım hala kendime gelebilmiş değilim aslında. Sağolsun Yener usta hizlı bir şekilde yeni bir akvaryum getirdi eskisinin yanına kurduk. Pazartesi günü suyunu doldurdum dünden beride dönüyor. Kısa bir süre döndürdükten sonra yavaş yavaş kayaları ve son olarak balıkları transfer edeceğim hafta sonuna kadar transferi tamamlamayı planlıyorum bakalım umarım kayıpsız atlatabileceğiz. Resimleri burdan paylaşmaya devam edeceğim.