Zoa fraglarını ben Metin ÖZER isimli arkadaştan almıştım. Kendisi zoaları çıplak elleriyle yapıştırdığını, bunları ihmal ettiğini, çıplak elle tuttğunu, fragladığını çoğu zaman eldiven takmadığını ama benim ona uymamam gerektiğini telefonda söylemişti ve eldiven kullan demişti. Bu arada koyu kıvamlı japon yapıştırıcı ile yapıştırmam gerektiğini de söylemişti. Ancak işin bu kadar ciddi ve teferruatlı olduğunu sizden öğrendim. Bu arada Metin arkadaşımızdan da burada özür diliyorum. Kendisi bana bu zoaları yollamakla kalmamış o da gerekli ikazı yapmıştı yukarıda yazdığım gibi. Ancak ilk mesajımda her ne kadar ben bu konuda kesinlikle onu itham etmeyi aklımdan bile geçirmesemde ondan ve ikazından bahsetmediğim için sanki benim ona sitem ettiğim anlamını çıkarmiş ve sanki beni ateşe atmış gibi bir düşünceye kapılmış. Kesinlikle böyle bir şey yoktur ve benim bu kadar alerjik bir bünyeye sahip birisi olarak yaptığım hata kendime aittir. Metin arkadaşımız benim bünyemin alerjik olduğunu bile bilmeden beni bu konuda uyarmıştır. Kendisine de buradan tekrar teşekkür ederim.