Keşfet

Protein skimmer hava hortumu modifiye

hortumu uzatmanın çözüm olacağını düşünmüyorum bende ses baloncukların patlama sesi gibi ama uzatmayıda deneyeyim. Siz hava emiş hortumunu komple kapattığınızda toplama yapıyor mu ?

Mobil cihazdan yazıldı yazım kusurları affola.

Hayır yapmıyor zaten yapmaması da lazim onu kısmak ve açmak içinde bir ayar vanası koymuşlar sonuçta efektif oldugu nokta bulunuyor ayarlayarak. Ses kesiliyor kopuk seviyesi asagi iniyor. 

Uzatmayi bende denemedim ama cok rahatsız olup yapanlar gormuştum o yüzden dedim dolabın içine alan veya camdan dışarı çıkaran bile vardı :)  artılarını eksilerini cok dusunmek Lazim tabiki :)  ama ucundaki çokta zor bisey değil yapılır bence de bir tüpe 2 delik birisi ps ye gidecek birisi de ortamdan hava çekecek bu kadar. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayır yapmıyor zaten yapmaması da lazim onu kısmak ve açmak içinde bir ayar vanası koymuşlar sonuçta efektif oldugu nokta bulunuyor ayarlayarak. Ses kesiliyor kopuk seviyesi asagi iniyor. 
Uzatmayi bende denemedim ama cok rahatsız olup yapanlar gormuştum o yüzden dedim dolabın içine alan veya camdan dışarı çıkaran bile vardı [emoji4] artılarını eksilerini cok dusunmek Lazim tabiki [emoji4] ama ucundaki çokta zor bisey değil yapılır bence de bir tüpe 2 delik birisi ps ye gidecek birisi de ortamdan hava çekecek bu kadar. 
yapacağım kısa sürede ayar vanası yerinede musluk kullanacağım bakalım ne sonuç verecek

Mobil cihazdan yazıldı yazım kusurları affola.

Konu görüntüleyen kullanıcılar