B berkerturker Yeni Üye Katılım 9 Haz 2006 Mesajlar 50 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 Ad Soyad Berker Türker 18 Şub 2012 #21 En basa donuyorum ve sadece bu konu icin son cevabimi veriyorum. Ps siz falan olmaz kardesim.
Konu Sahibi P -pasaoqLu Yeni Üye Katılım 16 Şub 2012 Mesajlar 16 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Ad Soyad Onur Köse 18 Şub 2012 Konu Sahibi #22 Arkadaşlar iş tamam Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. bu ürünü alıyorum hava motoru ile çalışıyormuş,benim sump yok bunu nereye koyabilirim sump olmasa bunu kullanabilirmiyim ?
Arkadaşlar iş tamam Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. bu ürünü alıyorum hava motoru ile çalışıyormuş,benim sump yok bunu nereye koyabilirim sump olmasa bunu kullanabilirmiyim ?
H heramist Yeni Üye Katılım 22 Ocak 2007 Mesajlar 1,192 Tepkime puanı 6 Puanları 0 Yaş 45 Ad Soyad Mehmet Ömer Topçu 20 Şub 2012 #23 Kullanabilirsiniz. Hava motoru ve bol bol hava tasi almayi unutmayin. Hava tasli PS ler iyidir. Tek sorun hava tasi kaliteli olsun ve degistirilsin. Ahsap hava tasi almanizi tavsiye ederim. Yoksa alacagini canlilar bu PS den daha pahali. Saygilar Omer
Kullanabilirsiniz. Hava motoru ve bol bol hava tasi almayi unutmayin. Hava tasli PS ler iyidir. Tek sorun hava tasi kaliteli olsun ve degistirilsin. Ahsap hava tasi almanizi tavsiye ederim. Yoksa alacagini canlilar bu PS den daha pahali. Saygilar Omer
E Ersinfırat Yeni Üye Katılım 7 Ağu 2017 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 0 25 Ağu 2017 #24 Ps siz olmaz ama 55 L tanka kendin el yapımıyla 20 Tl ye hava taşı alıp yapabilirsin ben çok araştırdım ps bu işin kalbi dir
Ps siz olmaz ama 55 L tanka kendin el yapımıyla 20 Tl ye hava taşı alıp yapabilirsin ben çok araştırdım ps bu işin kalbi dir