Magus U bilmiyorum ,
reef royal, gövdesi Jns lere benziyor, motor jebao dc , çırpıcı kendi üretimi...
reef octopus Classic 150 sss yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, gövdesi kaliteli akrilik, bk mini 160 a benziyor,
motor eheim compact 2000 ayarında ve kalitesinde, çırpıcı tunze 9420 kalitesinde hatta daha iyi malzeme olarak...
reef royal ve magus a , performansı bilmediğim için yorum yapamıyorum ama octopusun güzel,
sadece, belirtilen su derinliğinde kullanınca, gövdeyi doldurmak için çıkış ayarını çok kısmak gerekiyor,
bu yüzden yabancı forumlara biraz baktım, 23-25cm su derinliğinde daha da iyi sonuç alanlar var...
bir de kendim merak ettiğim için bubble plate denen parçayı, ek bir boru parçasıyla 2 parmak daha yükselttim, bakınca daha bir bubble kinge benzedi
performans olarak ise daha istediğim gibi oldu, daha yukarıda ama daha yoğun bir hava su karışımı oluyor, çıkışı daha az kısıyorsunuz, bal rengi atık topluyor, bulanık değil, şeffaf bal gibi renkte ...
tanka yansıması güzel gidiyor, daha uzun vadede daha kesin tanka etkisi bilgisi verebilirim...
1-2 foto
Ekli dosyayı görüntüle 44542
Ekli dosyayı görüntüle 44543
Ekli dosyayı görüntüle 44544