Keşfet

Protein skimmer

76d61395c847c316600c80a22f91f994.jpg

İlk aldığımda araştırmaları yaparken böle bi dokümana ulaşmıştım , ama web sitesi ve kendi sitesinde 7-8 inch olarak verilmiş
Bu ps ile ilgili detaylı bi bilgi yok internette bir kaç inceleme var sanırsam halen yaygınlaşmadı dünyada

Sent my iPhone using Tapatalk Pro

Ekli dosyayı görüntüle 44597

İlk aldığımda araştırmaları yaparken böle bi dokümana ulaşmıştım , ama web sitesi ve kendi sitesinde 7-8 inch olarak verilmiş
Bu ps ile ilgili detaylı bi bilgi yok internette bir kaç inceleme var sanırsam halen yaygınlaşmadı dünyada

8.7 inç max. diyor sizin paylaştığınız verilerde, bu da 22cm yapıyor...

Canlı yükü nasıl , baya iyi köpük attırmışınız [emoji5] her daim o kadar köpük atıyormu yoksa zaman zaman mı

Maşallah çok güzelmiş, bi sorum daha var köpükler boyunun işinde nerde patlamaya başlıyor sizdeki ayar nasıl

Son hali...(genelde böyle , köpürüyor yani)

bende köpükler, toplama kabını sökünce taşmıyor ama ful dolu oluyor...

kabı takınca 3 parmak kadar yüksekte duruyor...çıkış borusu ayarı 2,5 veya 3 te kullanıyorum, şu an 2,5...

dediğim gibi ben hem su yüksekliği 24cm de kullanıyorum hem de bubble plate denen parçayı yükselttim, 

motordan çıkan borunun ucuna ek yaptım (2parmak yükseklikte) bubble plate 4cm kadar yükseldi...

standart haliyle gövde içi köpük daha şeffaf görünüyordu, şu an daha süt beyazı renk...yani yoğunluğu arttırdık...

denemek için yaptım, biraz da bubble kingi taklit ettim ama iyi iş çıkardı...

malum bubble king mini seride de motor güçlendikçe bubble plate biraz aşağı geliyor, mini 160 ta yüksek, 180 ve 200 de gövde çapı artarken bubble plate de daha aşağı monte oluyor...

Ekli dosyayı görüntüle 44599

Ewet yanlış yazmışım

maximum 20 cm diyo

bende öyle kullanıyorum

Onlar, tüm kayalarda idi,

kayaların bir kısmını sattım, bir kısmını canlı takası yaptım, oraya yapışmış , orada yayılmış olanlar kaldı...

nitrat ve fosfat kontrollü olunca pek fazla çoğalmıyorlar...

NO3 2mg (tropic Marin)

PO4 0,025 (nyos high precision)

Konu görüntüleyen kullanıcılar