CuneytK
Yeni Üye
- Ad Soyad
- Cuneyt
Arkadaşlar Merhaba,
Evet artık bende haftasonu suyu doldurmaya başlayacak duruma geldim ve kurulum gelişimi sizler ile paylaşmak isterim.
Tank tipi: SPS (Nitrifying Bakteri ve 3 Part Balling Yöntemi)
Tank: By Tuncay Martinov 110x60x50 Extra Clear 12mm , Mobilya siyah lake , Kontrol Uniteleri paneli paslanmaz kızak sistemli, Su tamamlama bölümü paslanmaz kızaklı sistem,Bean Animal Ultra Sessiz, Kumandalı Mobilya Led Aydınlatma Sistemi.
PS: BK Double Cone 200 (geciktirici ve regülatör var)
Aydınlatma: 2 x Ecotech Radion XR30 Pro G4 ve Multi RMS Kit
Kafa Motoru: DCT 4000 (Reef Octopus VarioS 6S alındı değiştirilecek)
Kaya ve Kum: 12,5 kg Fiji Premium ve 3,5 Kg Fiji Branch (24 saat çamaşır suyu ,20 dakika asit banyosu, Tuzlu Suda 4 gün dechlorine ile çevrildi) , Caribsea Special Grade Kum
Dalga Motorları: 2 x Ecotech Vortech MP40W QD
Dozaj Pompası: Jebao DP4
Medya Reaktörü: RLSS F4
Soğutma Sistemi: E-Chill 3 (Evde sürekli klima çalışıyor ilk yazı deneyimlemek istedim soğutucu almadan)
ATO: Twins Su Tamamlama
Power Backup: 1,5 KWA Inline UPS (PS ve Kafa motoru bağlı sadece, evde jeneratör var)
Testler: Salinity Milwaukee Refractometer MA887, PO4 Hanna HI736, Alk Hanna HI772 , Mg-Ca-NO3 Salifert, Milwaukee TDS
Tuz ve Bakteri: AF Reef Salt, AF Bio S
Kontrol Sistemi: EcotechSmart Live Reeflink
Ekli dosyayı görüntüle 50960
Ekli dosyayı görüntüle 50961
Ekli dosyayı görüntüle 50962
Ekli dosyayı görüntüle 50963
Ekli dosyayı görüntüle 50964
Evet artık bende haftasonu suyu doldurmaya başlayacak duruma geldim ve kurulum gelişimi sizler ile paylaşmak isterim.
Tank tipi: SPS (Nitrifying Bakteri ve 3 Part Balling Yöntemi)
Tank: By Tuncay Martinov 110x60x50 Extra Clear 12mm , Mobilya siyah lake , Kontrol Uniteleri paneli paslanmaz kızak sistemli, Su tamamlama bölümü paslanmaz kızaklı sistem,Bean Animal Ultra Sessiz, Kumandalı Mobilya Led Aydınlatma Sistemi.
PS: BK Double Cone 200 (geciktirici ve regülatör var)
Aydınlatma: 2 x Ecotech Radion XR30 Pro G4 ve Multi RMS Kit
Kafa Motoru: DCT 4000 (Reef Octopus VarioS 6S alındı değiştirilecek)
Kaya ve Kum: 12,5 kg Fiji Premium ve 3,5 Kg Fiji Branch (24 saat çamaşır suyu ,20 dakika asit banyosu, Tuzlu Suda 4 gün dechlorine ile çevrildi) , Caribsea Special Grade Kum
Dalga Motorları: 2 x Ecotech Vortech MP40W QD
Dozaj Pompası: Jebao DP4
Medya Reaktörü: RLSS F4
Soğutma Sistemi: E-Chill 3 (Evde sürekli klima çalışıyor ilk yazı deneyimlemek istedim soğutucu almadan)
ATO: Twins Su Tamamlama
Power Backup: 1,5 KWA Inline UPS (PS ve Kafa motoru bağlı sadece, evde jeneratör var)
Testler: Salinity Milwaukee Refractometer MA887, PO4 Hanna HI736, Alk Hanna HI772 , Mg-Ca-NO3 Salifert, Milwaukee TDS
Tuz ve Bakteri: AF Reef Salt, AF Bio S
Kontrol Sistemi: EcotechSmart Live Reeflink
Ekli dosyayı görüntüle 50960
Ekli dosyayı görüntüle 50961
Ekli dosyayı görüntüle 50962
Ekli dosyayı görüntüle 50963
Ekli dosyayı görüntüle 50964