Tankın akıbeti ne durumda 3 aydır güncelleme gelmemiş. Her şey yolundadır inşallah.
Merhaba,
Tank 4,5 aylık..
Ben Sps Dominant tank kurmaya çalıştığım için 6 Aydan önce pek bir mercan yüklemesi düşünmüyorum o yüzden ilerleme az görünebilir. İlk tankım olduğu için bazı acemilikler yaşadım..
Yaz tatiline giderken dozaj hortumlarını yanlış yerleştirmemden dolayı AF Comp1 ve Comp3 tanka boşaldı 1 litre herbirinden bu yüzden iyonik denge bozuldu anca toparladım. Bir forest fire ,bir yeşil bird nest çok ufak kolonileri ile 2 sps frag kaybettim. Başka balık veya canlı kaybım olmadı. Tanglerim benek oldu atlattık
Şuan durumları iyiye giden mercanların
2 tane multi color acan lord, 1 orta boy milka , kırmızı plate, yeşil digitata, german blue digitata meteor shower gibi fraglar var. Suyun durumunu anlamak için yukarı büyüyen green star polyp ayrıca yeni girdiğim australian clove polyp , forest fire frag
Ekli dosyayı görüntüle 52776var
350 litre net su hacmi var
13 kg Fiji kayasına ek olarak 1,5 ay önce
5 litre siporax girdim sumpa
Balıklar: purple tang , yellow tang, wild True Percula çift, flame angel , 2 Endonezya yellow wrasse 1 srilanka yellow wrasse, 1 sixline wrasse , 4 chromis
Kabuklular: 2 cleaner karides, 3 ithal Trochus snail üredi 30-40 tane 5 kuruş büyüklüğünde , 1 tuxedo, 1 kum deniz yıldızı
Malesef genelde FB sayfalarında aktif paylaşımlar yapıyorum malum forum çok aktif değil
Fotoğraf ve video kalitesi için kusura bakmayın yayınlamak üzere çekilmiş şeyler değil ama fikir verecektir
Yakın zamanda daha özenli paylaşımlar yaparım
Herkese Selamlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi