Keşfet

Reef Octopus Extreme 160( Protein Skimmer )

Güncel

Güncel

Güncel 680 TL

reha bi skimmerı satamadın helalinden anlaşalım.

Anlasalim Giray....ya gercekten süper bir skimmer ama kimsenin haberi yok bence, cünkü cok fazla kullanan yok. Abartmak istemiyorum ama bendeki BK`den daha iyi topluyor.

Saygilarimla

Anlaşalım rehacığım, bende senin mavi sünger duruyor onu sayarız üstüne birşelyler daha buluruz çünki şu anda ps bakımından ülkemiz baya rahatta heleki bm ler girince daha bi rahat oldu bm lerinde performansları ortada yani senin ps nin satışı biraz zor sana bi mavi sünger bi sicce 2500 ton 2 adet 150 w mh dış cephe armatür hadi bide 25 cm lik leahter veririm biraz pazarlığa oturalım ama bu ps çin yapımı değilmi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hani leather benimdi :D

Yakaladım valla giray abi ;) :D

Giraycim BM`da Cinmali, bendekide Cinmali ama motoru orjinal Sicce PSK 2500.

Sen simdi direk takasa giriyorsun Giray , ben napiim o kadar armatürü ve motoru, alemsin valla :) ))

Bana nakit lazim, nakit! Satinca sendeki Süngeri ve Selim`deki canlilari alacagim...

Abi satılmaz o ps bu zamanda çok zor valla umarım satarsın ama herzaman kapımız açık biliyorsun :) bu arada selimde ne canlısı varmış merak ettim.

Koray leather satılırken kesin senin daha şu aşamada satış yok merak etme reahyı kızdırıyorum :)

:angry:

pc'yi almak isteyen arkadaşlar gerçektende çok güzel yaklaşık 2 senedir bende kullanıyorum almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim ve memnun kalıcağınızdanda eminim:)

Teşekkürler Ayhan bey!

Satışı devam etmekte, 680 TL., kutusunda.....

Rezerve edilmiştir

Satılmıştır

Konu görüntüleyen kullanıcılar