Keşfet

Reeflowers Caledonia

Evet bende yeni kullanmaya başladım görüşlerim eser bey ile aynı yönde ilk dikkatimi çeken olay zor erimesi redsea tuza göre tabiki.Ama fiyatı uygun

Bu tuzdan 5-6 kova bitirdim. Bir litre suya 35 gr koymanız binde 25 tuzluluğu yakalamanız için yeterli. İlk aldığımda her su değişikliğinde kH mg ca ve potasyumu test ettim. Bütün kovada 11 dkH, 1350 ppm mg 450 ca 410 ppm potasyum değerleri verdiğini gördüm. Tavsiye ettiğim arkadaşlardan da olumlu geri dönüş aldım. Fiyat performansı gayet iyi bir tuz.

33 gr ile bile yakalanıyor 1025 :)

İstanbul Anadolu yakasında satan kimler var biliyor musunuz, ben elinde büyük kovasından olan pek görmedim hiç bu yakada?

OK, hobicisiniz sanırım? Açılmamış Reef versiyon tuzu bedavaya yakın fiyat olursa tam süper olur :) ÖM den devam edelim isterseniz?

Anadolu yakası, stokta gördüğüm, Aquamarket var...

bulunduğunuz yere daha yakın bayi için reeflovers a sorun, yardımcı olurlar...

Konu eski ama bende yeni kullanmaya başladım. Kullanıp memnun kalmayan yada dezavantajı olduğunu düşünen var mı?

Son kurulumumu bununla yaptım. Daha mercan v.s. girmedim. Yaklaşık 2.5 ay oldu. Hatta kenarda dursun diye bir kova daha aldım :) Umarım iyi etmişimdir. Daha emin değilim :) Yine de saçma marka, modellere bu parayı vermektense en azından reeflowers gibi tecrübeli bir markanın ürününü kullanmak daha güvenli.

Son kurulumumu bununla yaptım. Daha mercan v.s. girmedim. Yaklaşık 2.5 ay oldu. Hatta kenarda dursun diye bir kova daha aldım :) Umarım iyi etmişimdir. Daha emin değilim :) Yine de saçma marka, modellere bu parayı vermektense en azından reeflowers gibi tecrübeli bir markanın ürününü kullanmak daha güvenli.
Reeflowers ne kadar güvenilir onuda sorgulamak gerekir. Bilgi almak için aradığımda haftalarca oyalandım. Ancak yerli malı ve uygun fiyatlı olması alternatif olmasını sağlıyor.

Yerli tuz firmalarından bu zamana kadar canımız yandığından dolayı tedbirli gidiyorum, kent red see den şaşmadım ve memnun kaldım.
Reeflowers içinde güzel duyumlar aldım kullanmayı düşünüyorum. 
Ama dediğim gibi yerli üretim yapıp kendini bir numara sanan arkadaşlarda saha da denk geldi.Sıkıntımız olup kendilerini düzeltmeleri gereken yerlerde hala tuzumuz on numara değerler gerçek falan fistan aynı telden çaldılar. Yaşadığımız sıkıntıyı biz biliyoruz onlar satış derdindeydi. O sebepten yerli malı güzel ürünler de olsa görmekte zorlanıyoruz malesef. 
Kullanan ve artı eksi tüm yorumlar  markalar için değer kazanıyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yerli tuz firmalarından buzamana kadar canımız yandığından dolayı tedbirli gidiyorum, kent red see den şaşmadım ve memnun kaldım.
Reeflowers içinde güzel duyumlar aldım kullanmayı düşünüyorum. 
Ama dediğim gibi yerli üretim yapıp kendini bir numara sanan arkadaşlarda saha da denk geldi . O sebepten yerli malı güzel ürünler de olsa görmekte zorlanıyoruz malesef. 
Kullanan ve artı eksi tüm yorumlar değer kazanıyor.
Hepimiz aynı düşüncedeyiz eminim yerli kullanalım faydamız olsun diye ancak malesef bazen bizim iyi niyetimiz ürünün iyi olmasına katkı sağlamıyor. Ben alabileceğim en kolay tuz olduğu için aldım. Fiyatıda nispeten uygun. Ama aklımda saoru işaretleri var kullanıp iyi yorum yapanda çok az kötü yorum yapanda. Elimde test yok. Detaylı incelemiş olanların yorumları çok değerli.

Hepimiz aynı düşüncedeyiz eminim yerli kullanalım faydamız olsun diye ancak malesef bazen bizim iyi niyetimiz ürünün iyi olmasına katkı sağlamıyor. Ben alabileceğim en kolay tuz olduğu için aldım. Fiyatıda nispeten uygun. Ama aklımda saoru işaretleri var kullanıp iyi yorum yapanda çok az kötü yorum yapanda. Elimde test yok. Detaylı incelemiş olanların yorumları çok değerli.
Biraz daha popüler ürünler o sebepten değer kazanıyor. Yerli ürün yapan arkadaşlar kendisi denemeden sahaya sunma gibi dertleri var. Kendi tuzunu kullandığı tanklarda zoa yaşatamıyorlar malesef. Show tankları firmaların en güzel reklam ürünü diye düşünüyorum. Bugün için sektörde önde olan ekstrem akvaryuma bile gittiğinizde adamlar sermayesinin büyük kısmını bu tanklara yatırdığını görüyorsunuz. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Biraz daha popüler ürünler o sebepten değer kazanıyor. Yerli ürün yapan arkadaşlar kendisi denemeden sahaya sunma gibi dertleri var. Kendi tuzunu kullandığı tanklarda zoa yaşatamıyorlar malesef. Show tankları firmaların en güzel reklam ürünü diye düşünüyorum. Bugün için sektörde önde olan ekstrem akvaryuma bile gittiğinizde adamlar sermayesinin büyük kısmını bu tanklara yatırdığını görüyorsunuz. 
Bu gidişle kullanmayacağım sanırım. Daha hiç olumlu yorum göremedim. Herkes bilmeden alıp kullanıyor ve sanırım daha iyiler olduğunu anlayınca kullanmayı bırakıyor. :)

Bu gidişle kullanmayacağım sanırım. Daha hiç olumlu yorum göremedim. Herkes bilmeden alıp kullanıyor ve sanırım daha iyiler olduğunu anlayınca kullanmayı bırakıyor. :)
Murat Bey merhaba,

İlk sayfada bu hobiyi uzun zamandır yapan arkadaşlarımız olumlu görüş belirtmişler, sanırım gözünüzden kaçtı. 

Ben de 1 yılı aşkın bir süredir Reeflowers marka tuz kullanıyorum ve oldukça memnunum. 

Bildiğim kadarıyla,  hobicilerin dışında bu tuzu kullanan şehir akvaryumları da var. Yanılmıyorsam yurtdışına da ihraç ediyorlar. 

Saygılarımla,

Feza Hokkacı 

Murat Bey merhaba,
İlk sayfada bu hobiyi uzun zamandır yapan arkadaşlarımız olumlu görüş belirtmişler, sanırım gözünüzden kaçtı. 
Ben de 1 yılı aşkın bir süredir Reeflowers marka tuz kullanıyorum ve oldukça memnunum. 
Bildiğim kadarıyla,  hobicilerin dışında bu tuzu kullanan şehir akvaryumları da var. Yanılmıyorsam yurtdışına da ihraç ediyorlar. 
Saygılarımla,
Feza Hokkacı 
Feza Bey gözümden kaçmadı. Benim merak ettiğim tam olarak sizin yaptığınız gibi uzun süre kullanan kişilerin yorumları. Konu açıldığında iyi denilmiş test sonuçları paylaşılmış. Ama her kovada aynı mı? Uzun süreli kullanımda sorun oluyor mu? Diğer mineraller yeterli mi? Bu soruların cevabını merak ettiğim için güncelleme yaptım. Malum bugün iyi dediğimiz birşeye yarın memnun kalmadım diyebiliriz. Sonuçta ilk izlenim önemli ama uzun süre kullanım sonrası izlenim daha önemli.
Teşekkürler.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de yeni kovada reeflowers kullanmaya başladım. Su değişimlerinden sonra canlıların tepkisi iyi gözlemlediğim kadarıyla. Fakat hazırladığım suyu ölçtüğümde kh 7,1 çıkıyor. Çıksın önemli değil de kutu üstünde 11 yazıyor. 

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri