Keşfet

Refigiumda Kullanılmak üzere Caluerpa Arıyorum.

akvaryumtutkusu

Yeni Üye
Ad Soyad
Ufuk UÇAR
Merhabalar...

Sumptaki Refigiumda kullanılmak üzere Caluerpa arıyorum.

Merhaba ...

Refigium için Caluerpa ve Macro Alg ben de arıyorum....

bulabilirsen banada haber verirmisin ?

Saygılar...

Haber veririm.Ama Bursa da maalesef bu basit, arsız yosun türü bile yok, karaborsa bile bulunmuyor.Yada ender bulunnuyor.

arkadaşlar bende 8. 10 kök var iki ay önce eminönünde b ir akvaryumcudan rica minnet 4 yaprahı olan b ir parca almıştım şimdi coşmuş durumda istanbula yolu düşen bir arkadaş olursa vereb ilirim hediye

Teşekkürler, Bursa dan arıyorum.

Ufuk bey istiyorsanız kargo ile 3-5 dal yolluyabilirim zaten biraz nitratınız yüksekse kısa sürede o 3-5 dal 300-500 dal olacak:D saygılar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ufuk bey karışmak gibi olacak ama ...

Ergün bey'in teklifini geri çevirmem...

Eğer çevirirseniz ben talip olurum...

Bursa'da Caluerpa ve Macro Alg bulmak imkansız

Ergün Bey ÖM attım....

Saygılar.....

Ergün Bey,Ufuk Bey istemezse benimde kabulümdür.Gönderebilirseniz sevinirim.Saygılar...

Ufuk Murat(bumerang) ve Levent bey hepinize yolluyabilirim ama tek tek yolluyamam ne yazıkki ortak bir tek adres verirseniz hepinize yolluyabilirim saygılar..

Okay bana gönderebilirseniz ben buradaki arkadaşlara dağıtırım...

tabi Ufuk ve Levent bey kabul ederlerse....

hem bursa 'daki deniz akvaryumu tutkunları ile de tanışmış oluruz...

Saygılar....

Ufuk bey özel mesajınızı aldım hepinize yollama imkanım var kargo ile bir zarar görecegini sanmıyorum ayrıca yolluyacagım kişilerden ücret talep etmiyorum siz sadece kendi aranızda mutabık kalıp bana ortak bir tek adres verme imkanınız varsa çok sevinirim hem ayrı ayrı kargo ücreti ödememiş olursunuz.

Benim kabulümdür, Levent beyle zaten tanışmıştık.Kendisi bana yardımcı olmuştu, sağolsun.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Okay

Ergün Bey ÖM deki adresime gönderebilirsiniz.........

Saygılar......

Benim kabulümdür.İlk Ufuk Bey istediğine göre o belirlesin nasıl olacağını.Ben kendi adıma Ufuk Bey'e havale ediyorum olayı :)

İki arkadaşlada görüştüm..

Ergün Bey ÖM deki adresime gönderebilirsiniz.........

Saygılar......

tamam ozaman ben yarın müsayit olunca Murat beyin adresine yollarım

Kargo adı ve numarasını ÖM atarsanız sevinirim...

Saygılar.....

tmm Murat bey bugün yogun oldugum için kargoya veremedim ama sanırım yarın verebilirim:D verdigim zaman size haber veririm.....

Caluerpalar Murat beyin adresine kargoya verilmiştir Ufuk Murat ve Levent bey üçünüzüde ayrı ayrı paket yaptım artık gerisi size kalmış bir durumda umarım işinizi iyi bir şekilde görürler iyi günler....

Konu görüntüleyen kullanıcılar