Keşfet

Refigiumda Kullanılmak üzere Caluerpa Arıyorum.

Caluerpalar Murat beyin adresine kargoya verilmiştir Ufuk Murat ve Levent bey üçünüzüde ayrı ayrı paket yaptım artık gerisi size kalmış bir durumda umarım işinizi iyi bir şekilde görürler iyi günler....

Teşekkür ederim.

büyüksün ergün bey valla büyük incelik ben caulerpa konusunda sarpa sardığım için bir süreliğine ref den vaz geçtim banada destek olursanız yeniden hevesleneyim.

Caluerpalar akşam ulaşmıştır ve gerekli yerlere intikali gerçekleşmiştir..

Teşekkür ederiz Ergün Bey.

Saygılar..

büyüksün ergün bey valla büyük incelik ben caulerpa konusunda sarpa sardığım için bir süreliğine ref den vaz geçtim banada destek olursanız yeniden hevesleneyim.
Refugium olmadanda reef yapabilirsiniz. Elzem bir ihtiyaç değil.

Gökhan bey Onur abininde dedigi gibi refugium olmadanda reef yapabilirsiniz zaten olup olmamasıda hala tartışılıyor ama bence olmalı diye düşünüyorum en azından nitratla mücadelede çok önmeli ben 120*70*30 olan reef akvaryumumda tembelligimden dolayı iki aya yakın bir zamanda hiç su degişimi ve test yapmadım bir ara nitratı kontrol edim dedim ben sonucu 50 civarı beklerken 10 dan küçük çıktı ben bunu anlıyacagınız refugiuma baglıyorum ve reef akvaryumlarında olmalı diye düşünüyorum tabi bu yaptıgınız refugiumun büyüklügünede baglıdır gelelim culerpa konusuna :D hangi ildesiniz acaba? ona göre müsayit bir zamanım olursa sizede seve seve yoluyabilirim

Caluerpalar akşam ulaşmıştır ve gerekli yerlere intikali gerçekleşmiştir..

Teşekkür ederiz Ergün Bey.

Saygılar..
caluerpaların sorunsuz bir şekilde elinize ulaşmasına sevindim umarım işinize yarıyacaklardır..

Gökhan bey Onur abininde dedigi gibi refugium olmadanda reef yapabilirsiniz zaten olup olmamasıda hala tartışılıyor ama bence olmalı diye düşünüyorum en azından nitratla mücadelede çok önmeli ben 120*70*30 olan reef akvaryumumda tembelligimden dolayı iki aya yakın bir zamanda hiç su degişimi ve test yapmadım bir ara nitratı kontrol edim dedim ben sonucu 50 civarı beklerken 10 dan küçük çıktı ben bunu anlıyacagınız refugiuma baglıyorum ve reef akvaryumlarında olmalı diye düşünüyorum tabi bu yaptıgınız refugiumun büyüklügünede baglıdır gelelim culerpa konusuna :D hangi ildesiniz acaba? ona göre müsayit bir zamanım olursa sizede seve seve yoluyabilirim

caluerpaların sorunsuz bir şekilde elinize ulaşmasına sevindim umarım işinize yarıyacaklardır..
Ben İzmirdeyim ve caulerpasız bir sump düşünemeyecek kadar bu konuda cahilim ve takıntılıyım. İzmirdeyim ve para vermeye razı olmama rağmen bulamadım ben Caulerpa. Gönderme şansın olursa çok sevinirim.

onur bey nasıl oluyorda oluyor ? bana biraz bilgi verirmisin lütfen? ref. un yaptığı öngörülen işi nasıl yapacağız?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kaliteli PS + Canlı kaya + Işıklandırma x sabır = Reef akvaryumu

Saygılarımla

bana da refugium marin akvaryumu için daha uygunmuş gibi geliyor..

Konu görüntüleyen kullanıcılar