Keşfet

Ricordea Florida

gökçe abi bu güzellik satılırmı abi ya yapma :) evden atılma problemi falan olursa bende kalabilirsin abi hoby odasında balıklarla yatarsın ehehe :D

Gokce ben seni motive edeyim. Cok guzellermis ama tankta yer yoksa sat. Ne guzel SPS ler alirsin onlarin yerine:)

harbiden cok guzellermis Gokce...

Gerçekten orjinal bir parça :)

Alana hayırlı olsun.

Teşekkürler arkadaşlar. Seveni kaçırmasın derim :)

Teşekkür ederim. Evdeki tankı bozuyorum, yeni tanka da sığmıyor. Alan olmazsa sırf bu canlı için yeni tank kuracağım :) Çok güzel büyüyor ve çoğalıyor. Üstelik pek çok koşula oldukça toleranslı. Aslında ürettiklerimi satsam daha çok kazanırım muhtemelen.
maşallah çok güzeller.bence de imkan varsa sadece bu canlılara bir tank kurun.dediğiniz gibi ürettiklerinizi sattığınızda zaten kat kat fazlasını kazanırsınız.Bence şu an kıymayın...naçizane bir öneri tabiki canlı sizin,karar sizin.

Teşekkür ederim öneriniz için.

birgün benim ricordialarımda böyle çoğalacaklar mı acaba? iki tane var kayamın üzerinde birisi bölünmek üzere, şaşı olucam 3 oldular mı diye kontrol etmekten..

maşallah sizin canlınız çok güzeel.

iki tane var kayamın üzerinde birisi bölünmek üzere, şaşı olucam 3 oldular mı diye kontrol etmekten
2 adet ağzı var ise jilet atın derim :)

bu arada, cidden güzel kayaymış satıştaki...

Güncel.

1000ytl phew!!! sıfır kilometresi ne kadardır acaba?!!

"- Gönderilen ilanlar hakkında yorum göndermeyin. Sattığınız, aldığınız ya da aradığınızı belirttiğiniz mesajlar dışındaki alakasız tüm mesajlar silinecektir."

Aman afedersiniz, ama bu ilan bunlarla dolu. Lütfen beni ve diğerlerini affedin.

Affettim.

Allah razı olsun efendim, bitkiniz de harikuklade. Umarım hakeden biri alır.

Ülkemizde işler biraz karışık ekipmana deli gibi paralar verilirken canlılar hakettiği değeri görmemekte. Adı üstünde canlı gidip bi ricordia almak isteseniz akvaryumcu kankiniz olsa adedini 75 ytl den verir. Hesap kitap ortada o yüzden lütfen fiyuat kısmına müdahele etmeyelim ilanda muhabbetler dönmüş ama fiyata kimse pazarlık payı varmı dışında bişi yazmamış. Rica ediyorum hepimiz kurallara uyalım.

Saygılar

Not: Gökçe ilanına yazdığım için kusura bakma

Bu arada bunlar bitki diye geçmiyor benim bildiğim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kendisi bitki değil.

gökçe bey selamlar,

kayanın çapı varda boyu yok. :D kaç cm acaba?

Konu görüntüleyen kullanıcılar