Keşfet

Saifin Tang, Lion Fish.

Her copperband aiptasia yiyecek diye bir kural yokki :) ben o yuzden sormuştum.

Osman bey balık yaklaşık bir aydır bende, akv. çok kalabalık oldugu için kuru yeme alıştırma fırsatım olmadı ama hala saglıklı olduguna gore yiyecek birşeyler buluyordur diye düşünüyorum.

Selamlar.

Copperband satılmıştır.

Onur hayırlı olsun , sendeki aiptasialar biterse bana misafirliğe gelebilir :)

Biraz riskli de olsa bende Racoon Butterfly deneyeceğim artık, siparişi verdim. Tek sorun olabilir; aiptasialar bitince kuru yeme alışmazsa diğer mercanlarla devam etme ihtimali varmış :huh:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Zaten bu balığı kiralıcam abi. Bendeki aiptasialar bitince aylık 20 YTL den kiralık. :D

Racoon bence aiptasiadan önce mercanları yiyebilir. Mercanlar ve anemonlar diyet listesinin başında.

Güncel.

Saifin Tang. 150ytl.

Blue Tang 150 ytl.

Maroon Clown 30ytl.

Yellowtail Damsel 10ytl.

Buarada lion besliyen ark. aklında olsun, dikenleri çok sivri ve çok can yakıyor. :(

Güncel.

Saifin Tang. 150ytl.

Blue Tang 150 ytl.

Maroon Clown 30ytl.

Yellowtail Damsel 10ytl.

Buarada lion besliyen ark. aklında olsun, dikenleri çok sivri ve çok can yakıyor. :(

ben sımdı bu lıona dondurulmus karıdes verırsem alır değilmi bende bır aslan daha var suan akv o baya buyuk xxl :)ama sorun cıkmadı bu arada unıcorn super saolasın

Sadece karides degil, büyük parça krill de verebilirsin.Şuana kadar çoktan yem almaya başlamış olması lazım. Ben birkaç gün arayla veriyordum.

Doğada canlı yem yiyiyor bildiğim kadarıyla aslan balıkları : - )

Saifin Tang Show(25cm) 100$

Blue Tang Show (25cm) 100$

Takas olabilir.

sailifine talibim ali bey cep telefonunuzu ö.m. atarsanız sevinirim.

İkiside satılmıştır.

Teşekkürler.

Konu görüntüleyen kullanıcılar