Keşfet

Sailfin Tang (veliferum)

yokte

Yeni Üye
Ad Soyad
Yıldırım
Sailfin Tang (Veliferum) - 12 cm 90 YTL (2 senelik)

Resmi var mı acaba?

Ömer 3 tang sana fazla gelir kaşınma. Balık iyi balık ben biliyorum ama alma. hem kavga çıkar hem senin tankta nitrat yükselir.

Arayıştayım :) O kadar ps aldık 1000 litrelik tank için, kullanmam lazım. Olmadı benim yellow u yollarım.

Sailfin yellow kadar yosun yemiyor. Ya nasoyu çıkar bunu al yada alma.

Yıldırım Abi ilanına biraz yazdık kusura bakma. Bu arada sailfin aslan marka alcaklara tavsiye ederim.

Sailfin i aldım. Bakalım tankta, Attack Of The Yellow Tang Episode 2'yi izleyecek mıyım yine?

Naso yu 2-3 gün hırpalamıştı sağolsun.

Sailfinin finleri yırtık perde gibi olunca anlarsın ne demek istediğimi. ÜStüne birde haftaya no3 ölçsene merak ederim bak.

Onur

purple tangimi akvaryuma ekledikten sonra yellow tangim balığı boydan boya çizip gövdesinde yere 45 derecelik açısı olan derin bir yara açmıştı. İyi bir beslenme süreci sonrasında (3-4gün gibi) , estetik dikiş atmışcasına tek bir iz bile kalmamıştı.

Ayrıca balık açı birtecrübeyle, yellow tange olan mesafesini koruması gerektiğini öğrenmişti

Moderatör tarafında düzenlendi:
Osman peki 400 lt de 3 tange ne diyorsun.

Tankda kare bu arada 80x80x60 yani tang için uzunlamasına yüzme alanı yok.

:) Bakalım balık olarak sadece 3 tang var. Ps sağlam. Nitrat oluşacağını sanmıyorum.

Tek endişem yellow un tavrı. Naso yu rahat kabullendi. Bakalım bu sefer nasıl olacak...

Bende BM200le nitrat sorun olmuyor ama fosfat giderici dayanmıyor :)

Moorish İdol ,Yellow tang ve Blue tang var :)

Ufak balıklarımda 1 tang kadar yapar aslında hepsi kuruyem alıyor.

Sixline Wrasse ,Yellow wrasse, Midas Blenny, Yellow Headed Sleeper Goby, 2 Chromis, False Percula ve Firefish artı olarak 7 karides ,2 yengeç

Akvaryum boyu kısaymış ama, tangler için sıkıcı olabilir. Bende 125*60*60 o bile ufakmış gibi hissediyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
PS aynı. Memnunsanız super, ben de bm 160 takılı geçici olarak su anda bm200'ü bekliyorum sabırsızlıklar.

Balık direk yem aldı, gerçekten güzel bir canlı.

Ama naso ve yellow bayağı bir sıkıstırıyorlar. Neyseki ufak değil sailfin merakla bekliyorum ne zaman kabullenecekler.

Tekrar teşekkürler. Umarım düşündüğümün aksi bir gelişme olmaz. :)

Balıkta kalıcı hasar bırakmıyorlarsa sorun yok demektir :D

Birkaç hafta sonra tartışma boyutu ve sıklığı giderek azalıyor :) ama asla son bulmuyor.

Valla ömer, ben onura katılıyorum nasoyu tanktan uçurman lazım. Valla sende katılıyorsan bize tarihin en hızlı canlı satışı gerçekleşebilir. :D

Memnun kaldığınıza sevindim. Muhtemelen 4-5 gün içinde hepsi birbirine alışır.

Biraz bekleyelim. Bakalım ne olacak. Alışacaklar yönünde benim ilk izlenimim. Ama aksi olursa hızlı bir satış olabilir cidden.

Ömer, hiç endişe etme birader en ivedi satış olacak. Yaa şaka bir yana inşallah uyum sağlarlar. Ama harbi ömer senin naso benim tankta zımba gibi olur. Artık nitrat kaça çıkar allah bilir. Saygılar.

Nasoyu misafir ederim:D

Konu görüntüleyen kullanıcılar