Keşfet

Sailfin Tang (veliferum)

Ha ha ha nasoyu ben Ömere emanet verdim. Alında balık benim. :D :D :D

Valla yellow ları bilmiyorum hiç beslemedim ama Sohal ve purple kadar agresif tang görmedim. Bi tane clown koyayım dedim kepçeyi alıp balığı çıkartana kadar sohal le purple clown tangi rahmetli etti :( naso hiç oralı deil kendi havasında gelene gidene selam bile vermiyor

[SIZE=14pt] [/SIZE]Sizdekiler biraz sert galiba :blink: Öyle koyar koymaz öldüren duymamıştım :eek:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Zaten Sohal Tang çok bölgecidir , ondan sonra eklenecek tanglerin vay haline . Tabi akvaryum yeterince büyük ve saklanacak çok yer varsa durum dengelenebilir.

Haftasonu itibari ile tangler arası uzlaşma az çok sağlandı. İlerleyen günlerde daha da sakin bir hal alacaklar gibi...

Onur'a inanmayın. :) Kendisini tanımam etmem. Sayın percula lütfen. ahahahhaha

Abi kime inanalım yahuu ömeremi onuramı haydaaaa al sana yeni tartışma konusu :D

Valla orası artık okuyucalara kalmış. 2 tarafta farklı konusuyor. Var bir pislik bu işte. :)

Valla arkadaşlar benim şahsi düşüncem bu 2 arkadaşta dünya tatlısı ve dost arkadaşlardır. :D herhalde bu konuşmamdan sonra 2 arkadaşımızda yasin abilerini görürler hani ne bileyim mercan neyim falan :D

Abi sırf size inat 3 tonluk ps alacağım. Bakalım ondan sonra ne yazacaksınız. :D abi her zaman kafama daannkk diye çarpıyorsunuz bu ps yi yaaa sabredin abicim siz ben size göstericem
default_tongue%20(1).gif

Konu görüntüleyen kullanıcılar