Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öyle düşünüyorum Cihan bey bende iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, akvaryumu odaya uyduramadım odayı akvaryuma uydurucaz artık hanımın evde olmadığı birgün bir Canga operasyonu yapmam lazım odaya bedavadan biraz pahalı satmaktansa bu tankta kaplumbağa beslemeyi yeğlerim işin ilginç ve güzel tarafıda yaklaşık 30 kişi kurmamı öneriyor bu tankı satmaya değmiyceğini söylüyor herkes ben hala güncelliyorum bu arada son kez
949 lira olarak güncel pazarlık payı yok 948e olurmu demeyin
Abi ben resif kuramıyorum bu kanıya vardım artık çünkü benim ne zamanım oluyor resifle ilgilenmeye nede sabrım var bunu kursamda marine yapcam angel,trigger morish sert bir akvaryum dinlenmiş çeşme suyu , deniz tuzu salla hoop kop yeter çok bile
Kaç aydır akvaryumsuz nasıl durdun kadir. Kayasını suyunu kumunu doldur birkaç ay mümkünse unut.Hatta bu kış böyle geçsin yaza doğru canlıları girmeye başlarsın.
Kaç aydır akvaryumsuz nasıl durdun kadir. Kayasını suyunu kumunu doldur birkaç ay mümkünse unut.Hatta bu kış böyle geçsin yaza doğru canlıları girmeye başlarsın.