Keşfet

Satılık 400 Litrelik Sıfır Akvaryum( Imalat Yener Yılmaz)

1000 lira Güncel İstanbul içi nakliye ücreti bana aittir

950 lira güncel Arkadaşlar gelip evde görebilirsiniz

Kadir'ciğim kur gitsin şu akvaryumu değmez ya hu.

Valla öyle yapcm galiba abi öyle görünyo :)

bence de kullanın arkasına fon yapmadığınız iyi olmuş çift taraflı izlenebilecek şekilde bir yere yerleştirin odayıda akvaryuma göre dizayn edin :)
Öyle düşünüyorum Cihan bey bende iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, akvaryumu odaya uyduramadım odayı akvaryuma uydurucaz artık hanımın evde olmadığı birgün bir Canga operasyonu yapmam lazım odaya   :) bedavadan biraz pahalı satmaktansa bu tankta kaplumbağa beslemeyi yeğlerim işin ilginç ve güzel tarafıda yaklaşık 30 kişi kurmamı öneriyor bu tankı satmaya değmiyceğini söylüyor herkes ben hala güncelliyorum bu arada son kez :)

949 lira olarak güncel pazarlık payı yok 948e olurmu  demeyin :)

Kur gitsin kadir. :) Bu yaştan sonra kablumbaga terbiyeciliginemi soyunacaksin. :D Seni resif paklar. :)

HTC Flyer P510e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kur gitsin kadir. :) Bu yaştan sonra kablumbaga terbiyeciliginemi soyunacaksin. :D Seni resif paklar. :) HTC Flyer P510e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Abi ben resif kuramıyorum bu kanıya vardım artık çünkü benim ne zamanım oluyor resifle ilgilenmeye nede sabrım var bunu kursamda marine yapcam angel,trigger morish sert bir akvaryum dinlenmiş çeşme suyu , deniz tuzu salla hoop kop yeter çok bile :) :)

Şu akvaryumu ozmosla doldurmayı düşünmek  bile ömrümden ömür çalıyor git gel pıt pıt dolucak .

Kaç aydır akvaryumsuz nasıl durdun kadir. :) Kayasını suyunu kumunu doldur birkaç ay mümkünse unut.Hatta bu kış böyle geçsin yaza doğru canlıları girmeye başlarsın.

Kaç aydır akvaryumsuz nasıl durdun kadir. :) Kayasını suyunu kumunu doldur birkaç ay mümkünse unut.Hatta bu kış böyle geçsin yaza doğru canlıları girmeye başlarsın.
Akvaryumsuz durduğumu nerden çıkardın Taner abi benim nanoyu bir incelede gözün gönlün açılsın :)

Çok güzel olmuş kadir uzun ömürlü olur inşallah.Bir boş gününde misafirim ol benim nanoyuda görmüş olursun. :)

HTC Flyer P510e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri