Keşfet

Satılık Anemon

anamoneyyi kimse almadıysa ben alabilirmiyim?

reyis arkadaş?

Osman bey... Size msn de lakayıt cevap vermiyeceğim konusunda söz versem yeniden eklermisiniz :)

(hatırlatmak için söylüyorum. En son cümlemiz akvaryumu ne ile ışıklandırıyorsun dediğinizde mumla demiştim :) ) Sizinle sohbet çok zevklide...
Volkan msn'den silmedim ki :) , sadece bu aralar çok yogun olduğumdan msnde mesaj yazmıyordum. Genelde "-"busy olarak görülmemin nedeni bu. O olaya anlık tepki göstermiştim, iş yogunluğunda zaman ayırmaya çalışıp, bir de dalga geçilir gibi olması nedeniyle.

Bir gün bende böyle demek istiyorum ama daha anemonum bile yok. Siz tadını çıkarmaya bakın. O görüntünün keyfi en kral sps'lerde bile yok. Tabi bana göre...!
Bu denediğim 3. anemon sonunda oldu :D Saolun

hey maşallah... :) kutlarım - çok sevindim...
Teşekkürler.

anamoneyyi kimse almadıysa ben alabilirmiyim?

reyis arkadaş?
O anemonu 25 gün önce ben aldım :D

inşallah şişerde patlar

osman abi diğer 2 anemon duruyormu bari? :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
İlk aldığım küçük bubble anemonum şu anda 2 adet 3-4 cm çapında ve bir adet 4-5 cm çapında olmak üzere 3 anemona bölündü. (Eski akvaryumumun tabanı çatladığında bir kaç kez su değişimine maruz kalmak zorunda kaldığından stres olup bölünmüştü) Hala duruyorlar ama palyaçoların ilgilenmeyeceği kadar küçük boydalar.Bir diğer anemon ise sadece clarkii için hostluk yapıtığından yer açmak için başka bir arkadaşın akvaryumuna uğurlanmıştı.

abi peki bu küçük olanlardan, bi kurtulamadım yahu şuda gitsede az daha yer açılsa dediğin yokmu? :)

Ender küçük olanlar büyük kayaların deliklerine girmiş durumda ve sadece kollarını dışarı çıkarıyorlar yoksa bir tanesini başka bir arkadaşa verecektim ama malesef zedelemeden çıkarmak mümkün olmayınca , bu halleriyle bıraktım. Kazara dolaşmak isteyen olursa , tam bir gezintiye çıkaracağım :lol:

inşallah çıkarlar abi :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar