Keşfet

Satılık Anemon

chaos1907

Yeni Üye
Ad Soyad
Taşkın Zaim
SPS tankında olmayacağını bile bile aldığım anemonu ,artık mercanlara zararverecek boyuta geldiği için satmak istiyorum.İçindeki clownları da beraberinde veriyorum

Fiyat:100 YTL

clownlar perculamı ocellarismi?birde bu anemon yerli olanmı?

anemonun menşeii ile ilgili şunu söyleyebilirim;aquality den aldım Red base anemon diye geçiyor.clownlar ise Amphiprion percula dır

Bende çok anlamıyorumda forumda sık dolaşan meşhur mimli bir yerli anemon var viridis ondanmı acaba dedim hani şu balıkları falan pert eden bi anemon :)yamultmasın sonra bizi

Ersan Bey, niyetiniz varsa kaçırmayın. ;)

Ersan eş palyaço alsan çiftine 50 lira verirsin. Anemona girermi girmezmi oda ayrı dert. Bak bunu kafanda şöyle düşün. Bir yeni işletme kurmak ve birde yürüyen düzeni devralmak. :D

özelden mesaj attım bana telefon numaranızı ulaştırabilirsneiz bugun almak istiyorum.Benim numaram 0532 656 14 73

Onur, yuzde kac aldin satistan? :D

Onur, yuzde kac aldin satistan? biggrin.gif
Olm senin için fesat lem. :D Taşkın Bey i tanımam Ersan ı tanırım. İçim gitti anemonla palyaçoya akvaryumda yer yok. Çabuk satılıp ilan kalksın diye satışa yardımcı oldum. Yoksa kanım bitlenmeye başladı. Çok çeşit var bu işte kafam çok karışıyo. Sonunda 4 - 5 akvaryum kurucam bu gidişle.

Ersan bey özel mesaj yolladım size...

Canlı grubunu Ersan bey satın almıştır.Güle güle büyütsün...

Teşekkür ediyorum bugune kadar yaptığım alış verişler içerisinde en hoşuma gideni oldu iyiki almışım bu arada sizin perculalardan birini bendeki percula attı dıları ve inanamadım diğer balığa titremeye başladı resmen kur yapıyor.Bir yandanda üzüldüm eşlerin arasını açtı hanım etik açıdan çok bozuldu buna :)

Ersan sana beni dinle dedim dimi :D

Harbi sizi nsöylemeniz gazlandırdı beni.Bu arada şu meşhur beyin'ide gördüm arkadaşlar kaçırmayın derim.Taşkın bey bi ara yanımdan ayrılınca bi kıl testereyle giriştim ama olmadı hala bütün halde ve muazzam renkelere sahip

Harbi sizi nsöylemeniz gazlandırdı beni.Bu arada şu meşhur beyin'ide gördüm arkadaşlar kaçırmayın derim.Taşkın bey bi ara yanımdan ayrılınca bi kıl testereyle giriştim ama olmadı hala bütün halde ve muazzam renkelere sahip
:D :D :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Teşekkür ederim Gerçekten çok hoş bir canlı aldım yanlız pek yerinde durmuyor bu aralar bir arayış içerisinde .Benimde akvaryum pek dolu olmadığndan saldım çayıra mevlam kayıra artık mobil takılsın biraz.

Sizin beğendiğiniz bir yere gelince balık ya da karidesle besleme yapın. Orada kalacaktır. ;)

Işık ve akıntı...bu ikisi canlı için uygun olan bir pozisyonda frene basacaktır.bende iken,durduğu yeri hatırlıyorsunuzdur?celalettin beyin önerdiği taktik ile oraya demir atması için ben zorlamıştım anemonu.%80 kesin çözümdür.ama yine de canlının kendi bileceği iş.sonuçta beyinsiz ve adı üstünde kansız bir mahlukat illa ki sizi bir süre deli edecektir.

bu arada bende ki kadar açıyormu öğrenmek isterim...?

Konu görüntüleyen kullanıcılar