Keşfet

Satılık Anemon

yok deli olmuyorum dediğim gibi zaten akvaryumda çok dolu olmadığından takılsın.Dün gece bir iki karides vermiştim sanırım dünkü yeini hala terketmemiş.Şuan sizdeki kadar pek açmadı süreklide hareket halindeydi zaten ama önceki günlere nazaran biraz daha büyük açmıştı bugun en azından ortasını görebiliyordum.Bulunduğu yer birazda akıntı alıyor pnada bağlıyorum açmamasını tentaküllerinin uç kısımları hep kıvrık durumda

Aydınlatmanız nasıl Ersan bey?bende metaller açılmadan evvel ki halidir tentüküllerinin kıvrık olması durumu.ışık mı yetersiz acaba..?

Şluan kendi gittiği yerde ışık yetersiz akvaryumdak bi köşeye doğru gitti.Akvayumda ilk benim koydumğum yer akıntının en normal olduğu ve ışığı direkt alan bir yerdi.Aydınlarma 2*24(ati blue plus+aquablue) , 2*39(ati blue plus+aquablue) , 2*54(ati blue plus+aquamedic 10000k) daha akvaryuma yeni yeni alışıyor bir kaç gün içinde herley normale döner gibime geliyor.Abi gezsin dolaşsın biraz sağı solu bir tanısın öğrensin ellemeyin çocuğumu :)

Tamam tamam Ersan bey kızma.. :)

canlıyı benden aldığın için kendimi anemonun durumundan dolayı sorumlu hissediyorum o yüzden bu ilgimin sebebi,yanlış anlama.. :D

memnuniyetsizlik sezdim mesajlarında,belki paranoya yapıyorum ancak tamamiyle iyi niyetten...

yok abi ne kızması ne memnuniyetsizliği akvaryumda en hoşuma giden canlı bugune kadar en memnun kalarak yaptığım alış veriş bunun için ayrıca teşekkür ediyorum.

Konu görüntüleyen kullanıcılar