Keşfet

Satılık Balık + Mercan

4 percula

1 yellow chromis

1 fire goby kalmıştır.

Sps olarak 2 adet tavsiye edeceğim kaldı. :) Tavsiye etmediklerimide kırıp frag olarak veriyorum zaten. :)

Sps ler 100 er ytl dir.

güncel...Ev boyaya girdiği için sık güncelliyorum kusura bakmayın.

Ne kadar erken elden çıkarırsam canlıların saglıgı acısından o kadar iyi olacak.

güncel...Ev boyaya girdiği için sık güncelliyorum kusura bakmayın.

Ne kadar erken elden çıkarırsam canlıların saglıgı acısından o kadar iyi olacak.
Merhabalar Ömer öncelikle misafir perverliğin ve hoş sohbetin için teşekkür ederim, senden aldığım canlıların hepsinin formu güzel hepsi açtılar.Ankaradan sipariş veren Gökak nick li arkadaşında almış olduğu plate anemon ve leather da açtı canlıların formları gayet iyi.Müsait olursan bu akşam uğrayabilirim.

slmlar

Serdar

hem serdar beye hem de ömer beye teşekkürler. yokluk bize neler yaptırıyor işte. canlılar ordan oraya. :)

serdar bey, canlıları ve shrimpleri biraz daha misafir etmenizi rica ederim. haber vereceğim size.

slm.

müsaitim , 8 den sonra beklerim. :)

boya-badana sebebi ile ev biraz dağınık ama kusura bakmayın artık.

canlılardan memnun kalmanıza sevindim. 1-2 aydır pek ilgilenemediğim için en iyi formlarında değillerdi, değerleri düzgün bir tankta 1 haftaya iyice güzelleşirler.

Bakabilecek ellere gittikleri için seviniyorumda.

satış bitmiştir.

Boya-badana bitti. Canlılarda sorun yoktur. %50 su değişimi yapmak zorunda kalsamda. :)

2 adet percula m = 80 ytl

1 adet fire goby = 40 ytl

1 adet yellow wrasse m/l = 50 ytl

1 adet fungia = 80 ytl

Toplu alım da sps hediyedir. Renkleri kaçtı boya tozundan dolayı ama polyp açılımı sorunsuzdur.

Ömer o fungia dediğin Gökçeden aldığın mercansa o heliofungia :D ve 80 tl ye bedava yerim olsa ben alırım valla :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Fungia benim sattığım, heliofungia başka. Bilmişlik yapma. :)

Aldığım fiyata satıyorum. Kar yok bizde.

Çok çalışıyorum.

ilan günceldir.

Zaten ben de hiç heliofungia beslememiştim. Sendeki de fungia Ömercim. Onur başka bir tankla karıştırdı herhalde.

:) Bu arada Volitan ile takas olur.

Zaten ben de hiç heliofungia beslememiştim. Sendeki de fungia Ömercim. Onur başka bir tankla karıştırdı herhalde.
Abi çok net hatırlıyorum alzheimer yaptınız beni haaaa :) Şimdi vaktim yok bir ara bulucam 3 sene önceki ilanlarından satılıklarını :D

Geçici alzheimer bence. Aman diyim Allah korusun. Ama gerçekten hiç püsküllü mantarım olmadı :)

ne mantarmış ya :)

Boya-badana bitti. Canlılarda sorun yoktur. %50 su değişimi yapmak zorunda kalsamda.

1 adet fungia = 80 ytl

Toplu alım da sps hediyedir. Renkleri kaçtı boya tozundan dolayı ama polyp açılımı sorunsuzdur.

Güncel...

güncel...

1 adet fungia = 80 ytl

Toplu alım da sps hediyedir.

Güncel.

Merhaba Ömer Bey elinizde Conch varmı acaba eğer varsa almak isterim tabii antalyaya kargo ile gönderme şansınız olursa. Saygılarımla

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri