Keşfet

Satılık Canlılar(anemon,finger Leather,clarki)

Arkadaşlar ilanların hepsi güncel olup henüz satılan olmadığından gittigidiyor tarzı bir satış yapmayı düşünüyorum.Herkes istediği canlıya istediği teklifi versin 72 sa içinde daha yüksek fiyat veren olmazsa yazdığınız fiyata vericem artık...Hemen al fiyatı da yazdığım fiyat olacak.(not:canlıların isimleri fotoğrafın açıldığı sitede yazıyor.canlıları istanbul anodolu yakasında elden teslim edebilirim.kargo yapamıyorum).

Fiyatları ilana mı yazacaz yoksa mesaj mı atacaz.

Fiyatları ilana mı yazacaz yoksa mesaj mı atacaz.
Mesajlar ilana yazılırsa daha iyi olur çünkü diğer arkadaşlar da ona göre fiyat vermek isteyebilir.bir ilana ilk teklif verildikten sonra o ilan için 72 sa lik süre başlar.

Mesajlar ilana yazılırsa daha iyi olur çünkü diğer arkadaşlar da ona göre fiyat vermek isteyebilir.bir ilana ilk teklif verildikten sonra o ilan için 72 sa lik süre başlar.
taban fiyatları insafınıza bırakıyorum

Ben Magnificent anemon için 50 TL teklif ediyorum. Süre başlatayım :)

Bende Torch Coral'a 30 Lira Teklif ediyorum. 72 saat başladı. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun...

Buton Polip 2 içinde 15 Lira teklif ediyorum. Saygılar...

insaf be, dalga motoruna dolanır inşallah
default_tongue%20(1).gif

Anemon için açık arttırmadan önce 100 TL candy için 50 TL önermiştim.

Teklifim halen geçerli ancak Perpa Teslim.

Saygılar

Murat

Cihan sen daha fazlasını ver sen al. Benim verebileceğim o kadar.

Arkadaşlar teslimatlar elden ve anodolu yakasında olacaktır...ona göre teklif verelim...işlerim yoğunluğundan karşıya geçmem zor(Murat beyin teklifini üzülerek reddediyorum)

Gökhan bey verdiğiniz süre doldu sanırım. Bundan sonra nasıl yapıcaz?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Buton Polip 2 içinde 15 Lira teklif ediyorum. Saygılar...
buton polip1 ve 2(hediyesi) 15 tl ye MonawaR01 nickli arkadaşa satılmıştır.irtibat tel ö.m. ile gönderilip önümüzdeki hafta elden teslimat yapılacak.

Bende Torch Coral'a 30 Lira Teklif ediyorum. 72 saat başladı. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun...
2 kafa torch coral (açtığında bir avuç kadar oluyor) 30 tl ye MonaWa01 e satılmıştır.

Anemon(açtığında 2 avuç kadar,benim alısım 120 tl) squner nickli arkadaşa satılmıştır.irtibat tel ö.m. ile gönderilecek.önümüzdeki hafta teslimat elden yapılacaktır.ayrıca anemonu host edinmiş L boy clarkiyi de uygun bir fiyata bırakabilirim.

Teşekkür ederim Gökhan Bey...

Teşekkurler Gökhan bey elimde true percula çifti var onlar için aldım.

Onlarla kavga edebilirler. Teklifiniz için teşekkurler.

Magnificent anemon:100 tl--------->50 TL SATILDI

Clarki:50 tl

Finger lether+buton polip:80 tl

star polip:40 tl

torch coral : 70 tl-------->30 TL SATILDI

buton polip 1: 20 tl---------->15 TL İKİSİ SATILDI

buton polip 2:30 tL---------->

candy coral:50 tl (5+1 kafa,ortası yeşil kenarı pembe)

Diğer canlılar için teklifim devam ediyor...ve alıcı arkadaşlara ufak süpriz hediyeler de var...

Teklifinizi yapın 72 sa sonra daha yüksek veren olmazsa sizn olsun...

merhaba

candy coral için 25 tl teklif ediyorum

selamlar

Konu görüntüleyen kullanıcılar