Keşfet

Satılık Canlılar (mahkeme Kararıyla)

Sanırım bir yanlış anlaşılma oldu; koyduğum resimler sadece mevcut fragların güncel resimleridir. Resimdeki diğer mercanlar şu an için satılık değildir.

Bu yanlış anlaşılma için kusuruma bakmayın lütfen.

Güncel liste aşağıdaki gibidir:

--Güncel Liste--

#2 - XL Yeşil Brain 150 TL

#4 - Yeşil Montipora 200 TL

#14 - Buton Polip 1 25 TL

#15 - Buton Polip 2 40 TL

Hammer fragları:

#5 - 4-5 ana dal, 10-11 kafa; 105 TL

#6 - 4-5 ana dal, 10-11 kafa; 110 TL

Finger Leather fragları:

S boy 15 TL

M boy 20 TL

L boy 35 TL

XL boy 65 TL -- Ana koloninin tepesinden çok beğenerek bir frag yaptım. Bu aralar çok yoğunum fırsat bulunca fotoğraf koyacağım. Fakat en az 4-5 büyük dal ve bir çok küçük dalı var, büyük bir kayaya yapıştırdım. Tahminen tam açınca 15-20 cm yüksekliğinde olacaktır.

Son mesajdaki resimlerde ise görülenler--

resim #1 - Hammer frag #6

resim #2 & #3 - Hammer frag #5

resim #4 - montipora

resim #5 - S monti frag (soldaki 10 sağdaki 15 TL)

resim #6 - S birdnest fraglar (10 TL)

resim #7 - L leather frag

resim #8 - 4 adet leather frag (soldan sağa XL,L,M,L)

resim #9 - S leather frag

resim #10 - Buton Polip frag, tek kafa açık bordo Red People Eater vardır (15 TL)

S Leather Frag ve #14 numara ayrilmistir.

Bircok parca bu haftasonu satilmistir, alanlarin iyi gunlerde saglikla buyutmelerini dilerim. Guncel liste asagidadir:

--Güncel Liste--

Finger Leather fragları:

L boy 35 TL (2 adet)

XL boy 65 TL

S monti frag (15 TL)

S birdnest fraglar (10 TL)

Buton Polip frag, tek kafa açık bordo Red People Eater vardır (15 TL)

Bircok parca bu haftasonu satilmistir, alanlarin iyi gunlerde saglikla buyutmelerini dilerim. Guncel liste asagidadir:

--Güncel Liste--

Finger Leather fragları:

L boy 35 TL (2 adet)

XL boy 65 TL

S monti frag (15 TL)

S birdnest fraglar (10 TL)

Buton Polip frag, tek kafa açık bordo Red People Eater vardır (15 TL)

sevgili Mehmet kardesimden pazar gunu bazı canlılar aldım.

kendisi cok bilincli olarak bu hobiyi yapmakta olup sıcak yakınlıgından ve almıs oldugum canlılara iyi ve bilerek bakmıs olmasından dolayı kendisine tesekkur ederim.

sevgili Mehmet kardesimden pazar gunu bazı canlılar aldım.

kendisi cok bilincli olarak bu hobiyi yapmakta olup sıcak yakınlıgından ve almıs oldugum canlılara iyi ve bilerek bakmıs olmasından dolayı kendisine tesekkur ederim.
Abi ne demek, ben tesekkur ederim. Tekrardan cok memnun oldum bu vesileyle tanistigimiza.

Canlilari Iyi gunlerde, gule gule buyutmen dilegiyle,

Mehmet

Mehmet bey güler yüzünüz ve kar para amacı gudmeden bu işi habi olarak yapmanız takıdıre sayan gercekten,ve cok tesekkur edrım tekrar kucuk olarak anlasıp bana buyuk olan canlıyı vermenız gercekten cok sevendırıcı benım tarafımdan..gorusemk uzere tekrar inş...

Saygılar..

Mehmet bey güler yüzünüz ve kar para amacı gudmeden bu işi habi olarak yapmanız takıdıre sayan gercekten,ve cok tesekkur edrım tekrar kucuk olarak anlasıp bana buyuk olan canlıyı vermenız gercekten cok sevendırıcı benım tarafımdan..gorusemk uzere tekrar inş...

Saygılar..
Emre Bey ne demek, ben tesekkur ederim.

Bu vesileyle de tanistigimiz icin cok memnun oldum. Iyi gunlerde buyutun mercanlarinizi.

Gorusmek dilegiyle,

Mehmet

Konu görüntüleyen kullanıcılar